Uite ce bicicletă «zdravănă» şi-a luat Bebe Cotimanis

Ultima actualizare:

    Constantin CotimanisFoto: Pro TV
Constantin CotimanisFoto: Pro TV

Chiar dacă nu este un mare sportiv, n-a mai mers de ani buni pe bicicletă, iar principalul său mijloc de transport este maşina personală, Bebe Cotimanis a făcut un pas important pentru sănătatea, dar şi pentru sufletul său – şi-a cumpărat o bicicletă. Şi nu orice fel de bicicletă, ci un Fat Bike în ediţie limitată, numită aşa datorită cauciucurilor sale foarte groase.

Actorul a fost vineri la Salonul Bicicletei de la Romexo împreună cu fiica sa, Adela. Când a văzut minunăţia de bicicletă, lansată acum pe piaţă, nu a rezistat tentaţiei şi şi-a cumpărat-o. „Domnul Cotimanis este primul proprietar de Pegas Cutezător din România. Este un Fat Bike cu jante şi cauciucuri supradimensionate, care poate susţine până la 140 kg. Restul bicicletelor susţin circa 100 kg. Poate merge cu ea în orice anotimp, atât în oraş, cât şi pe nisip, pe zăpadă sau teren accidentat. Costă 2.000 de lei”, a explicat pentru Click! Alexandru Manda, membru fondator Pegas.

Actorul este primul proprietar de Pegas Cutezător din România
Actorul este primul proprietar de Pegas Cutezător din România

Acum, că are „jucărie” nouă, actorul abia aşteaptă să se plimbe prin pădurea de lângă casă (n.r. locuieşte în Periş, lângă Bucureşti). „Cu siguranţă o să mai lase ATV-ul şi o să ia bicicleta, dar cred că cel mai bucuros o să fie fratele meu, Matei, care o va folosi mai mult. Îmi amintesc că tata avea un Pegas când eram eu mică şi mă purta pe un soi de cutie, la spate”, povesteşte fiica sa, Adela Cotimanis. Salonul Bicicletei este deschis şi azi, între orele 10.00-18.00, la Romexpo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net