Uite ce mult s-a schimbat Maria Constantin după ce a ieșit din ”Ferma Vedetelor”


    Maria Constantin
Maria Constantin

De când a ieșit de la ”Ferma vedetelor”, Maria Constantin s-a transformat. Judecând după aspectul fizic, rezultatul este pozitiv, căci celebra solistă este mai slabă și are noi obiceiuri alimentare și de relaxare.

Este extrem de atentă cu aspectul exterior, așa că nu-i de mirare că Maria Constantin este una dintre cele mai sexy soliste de folclor. După ce s-a întors din Cipru,  acolo unde a filmat ”Ferma Vedetelor”, de la Pro Tv, cântăreața a afișat un alt look, mult mai îndrăzneț. În aproape patru luni, Maria a  slăbit cinci kilograme, a început să facă sport de trei ori ep săptămână și are o alimentație mult mai sănătoasă.

”Chiar sunt atentă la ce mănânc. Salatele, carnea de pui, de pește, multe legume și salate și mai ras cu dulcele. Am slăbit și mă simt mai bine așa”, a spus Maria. În plus, frumoasa blondină a renunțat și la pletele lungi în favoarea unei tunsori bob și și-a albit dantura, așa că iubita lui Marcel Toader parcă este alt om.  

”Am vrut dinți mai albi, un zâmbet perfect, așa că am apelat la o albire dentară profesională, la domnul doctor Mircea Merchea, care să nu afecteze smalțul dinților. Pentru mine zâmbetul și este cel mai bun accesoriu care nu se demodează niciodată. O moștenesc pe bunica mea care la 67 de ani nu are o carie”, ne-a mai spus Maria.”Tratamentul de albire dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, acest fapt fiind o reacţie a importanţei tot mai mare pe care societatea contemporană o acordă înfăţişării exterioare. În aceste condiţii nu este de mirare că albirea dinţilor este o procedură solicitată în special de persoanele supuse atenţiei ochiului public. Aceste tratamente cosmetice diferă în privinţa eficacităţii, costului, durabilităţii şi a afectelor secundare, însă albirea dinţilor se referă în general la aplicarea compuşilor peroxidici pe dinte, cum ar fi peroxidul de hidrogen. Aceşti agenţi penetrează smalţul şi albesc dentina, treptat, în timp”, a spus medicul stomatolog Mircea Merchea.

Medicul stomatolog Mircea Merchea
Medicul stomatolog Mircea Merchea
cub gazi demirel png
marius buga pro tv foto facebook jpg
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg