Uite ce vile de lux au artiștii «Epocii de Aur». Se mândresc cu superbele lor case, demne de vedete de cinci stele

Ultima actualizare:

    Marcel Pavel are o vilă superbă, de 400.000 €, în Băneasa
Marcel Pavel are o vilă superbă, de 400.000 €, în Băneasa

Muncesc pe rupte, încă din anii comunismului, şi au tarife de peste 1.500 de euro pentru un concert. Marcel Pavel, Dan Bittman, Cătălin Crişan şi Mirabela Dauer au strâns la puşculiţă toţi banii câştigaţi din muzică, iar acum se mândresc cu superbele lor vile, demne de statutul unor vedete cu voci de cinci stele.

Marcel Pavel (59 ani) locuieşte de mai bine de 15 ani într-o casă de 400.000 de euro situată în cartierul Băneasa din Bucureşti. Are subsol, două etaje şi mansardă şi e mobilată modern. În 2013, după ce a venit pe lume mezina familiei, Iuvenalia Ioana, cântăreţul cu „voce de aur” a făcut câteva schimbări în casă. A  renovat vila şi a reorganizat totul. Marcel şi Violeta mai au doi băieţi mari, Richard (23 ani) şi Sasha (20 ani), care au moştenit talentul muzical al artistului. Amândoi cântă excelent la pian. Richard studiază la Conservator, iar mezinul Sasha s-a înscris la ASE. Marcel Pavel e de 27 de ani cu Violeta Şmîşleaeva, fostă balerină a Teatrului Balşoi din Moscova.

Mirabela Dauer (71 ani) s-a mutat de aproape şapte ani în comuna Roşu din judeţul Ilfov. Pentru a-şi permite o vilă spaţioasă, artista şi-a vândut căsuţa cochetă din Bucureşti, construită după gustul ei, cu 200.000 de euro. Mira colecţionează obiecte achiziţionate din călătorii, precum căni sau magneţi de frigider şi, deşi are de ordinul zecilor, ea nu se poate abţine de la cumpărături. Noua vilă a Mirabelei Dauer se întinde pe o suprafaţă de 180 de metri pătraţi. La parter are sufrageria, bucătăria, baia şi o terasă închisă, iar la etaj se află cele două dormitoare, un dressing şi biroul. 

Cătălin Crişan (50 ani) a rămas în vila din cartierul Berceni, de 200.000 de euro, după despărţirea de medicul Lucia Bubulac. După 20 de ani de mariaj, au decis să pună punct şi să o ia fiecare pe drumul lui. Lucia a găsit un apartament de lux cu chirie, în zona Unirii, şi s-a mutat acolo împreună cu cei doi copii ai lor, Daria Cătălina (18 ani) şi Rariş Andrei (14 ani), care i-au fost încredinţaţi la divorţ. Solistul şi-a refăcut viaţa alături de medicul Alina Cupşa (40 de ani), de care s-a despărţit însă după doar trei ani de relaţie. Aceasta i-a dăruit o fetiţă, Lara Maria (7 ani). Şi cu a doua soţie a locuit tot în vila din Berceni. De ceva timp, Cătălin şi-a deschis o şcoală pentru copiii care vor să păşească în lumea muzicii, însă a închiriat un alt imobil pentru această afacere, care îi rotunjeşte veniturile. 

Dan Bittman (56 ani) deţine o vilă superbă în Pipera, dar şi un apartament într-un bloc select din Cartierul Francez. Liderul trupei Holograf a investit o parte din banii câştigaţi cu ”Holograf”, în imobiliare. În  2009, cântăreţul a construit cu 400.000 de euro trei vile în Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, pe care le-a vândut cu preţuri cuprinse între 160.000 şi 180.000 de euro. A investit însă şi în locuinţe pentru familie, iubita lui, Liliana, şi cei trei băieţi ai lor. Familia  stă acum în Pipera, într-o vilă cochetă cu etaj, mansardă şi un acoperiş stil terasă în aer liber, estimată la 500.000-600.000 de euro, precum şi într-un apartament spaţios dintr-un bloc elegant din Cartierul Francez, a cărui valoare e de aproximativ 250.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net