Uite cu ce bombe sexy se bate Trăistariu la Eurovision!


    Otilia Brumă (23 de ani): I-a înnebunit pe turci cu formele ei, iar piesa “Bilionera” a ajuns la 80 de milioane de vizualizări pe YouTube
Otilia Brumă (23 de ani): I-a înnebunit pe turci cu formele ei, iar piesa “Bilionera” a ajuns la 80 de milioane de vizualizări pe YouTube

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Mihai Trăistariu „a copt” 10 ani o piesă de răsunet, cu care să ne reprezinte la Eurovisionul din Suedia, dar a pierdut din vedere un element important: concurenţa. El se bate în semifinala din 4 martie cu cele mai sexy soliste care s-au înscris până acum la Eurovision.

Mihai Trăistariu (39 de ani) numără zilele până la semifinala naţională Eurovision, care va avea loc la Baia-Mare, şi care va fi transmisă în direct de TVR. Acela va fi primul lui hop către finala din 6 martie, apoi către marele concurs din Suedia (Stockholm), din perioada 12-16 mai. Se bazează pe experienţa acumulată la Eurovisionul din Grecia, din 2006, când a obţinut locul 4 cu “Tornero”, dar şi pe noua lui piesă, “Paradisio”, în care a investit 15.000 de euro. Dar ce să vezi? Mihai nu va participa singur-singurel în semifinala din 4 martie, ci are concurenţă serioasă.

Pe lângă voci bune şi piese interesante, rivalele lui mai au un avantaj incontestabil: sunt tinere, sexy, cu sâni frumoşi, picioare lungi şi buze senzuale. Noi vi le prezentăm pe trei dintre ele, de care cu siguranţă aţi auzit, şi pe care nu le mai puteţi scoate de pe retină după ce le-aţi văzut.

Otilia “Bilionera”, pe numele ei adevărat Otilia Brumă (23 de ani), s-a înscris la Eurovision cu piesa “Iubire adevărată”, cu care speră să dea lovitura aşa cum a făcut-o şi cu hit-ul “Bilionera”, care are 80 de milioane de vizualizări pe YouTube. Românca noastră este divinizată în Turcia, unde hit-urile ei se aud în toate discotecile. 

Ramona Nerra (36 de ani): În 2001, s-a lansat alături de Nicoleta Luciu, în trupa Alize, iar în 2012 i-a cucerit pe nemţi la “Vocea Germaniei”
Ramona Nerra (36 de ani): În 2001, s-a lansat alături de Nicoleta Luciu, în trupa Alize, iar în 2012 i-a cucerit pe nemţi la “Vocea Germaniei”

A doua mare rivală pentru Trăistariu este Elena Turcu (28 de ani), alias Bijou, devenită celebră după ce în 2013 a cântat la TVR 1, la emisiunea “Lozul cel mare”, fără… lenjerie intimă. După “incident”, ea s-a ales cu porecla “solista fără chiloţei”, iar postul naţional a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei. Bijou s-a înscris la Eurovision cu melodia „Another try”.

Elena Turcu, alias Bijou (28 de ani): În 2013 a apărut la TVR 1 fără chiloţei, postul naţional fiind amendat cu 10.000 de lei
Elena Turcu, alias Bijou (28 de ani): În 2013 a apărut la TVR 1 fără chiloţei, postul naţional fiind amendat cu 10.000 de lei

Cu Ramona Nerra (36 de ani) aţi făcut cunoştinţă în 2001, când cânta în trupa Alize, alături de Nicoleta Luciu. În 2003 a plecat peste hotare, acum este stabilită definitiv în oraşul Düsseldorf, iar în 2012 a ajuns în etapa galelor live de la „Vocea Germaniei”, fiind adulată de juriu şi de telespectatori. Este mamă de gemeni, iar la Eurovisionul de la Baia-Mare o vom vedea cu piesa „My Heart Is Still Winning”, compusă de Mihai Alexandru. Şi Ramona este o adevărată apariţie, datorită chipului de păpuşă Barbie. Tot în acest concurs o vom revedea şi pe simpatica Nora Deneş, febleţea lui Smiley de la “Vocea României” (PRO TV). Băimăreanca s-a înscris cu două piese: „We Need More“ şi „The Reason“, ambele în colaborare cu trupa The Fridays.

Începând de luni, 8 februarie, şi până pe 10 februarie, juriul de specialitate va asculta piesele, iar pe 11 februarie vom afla cele 12 melodii care intră în competiţie.  

Mihai Trăistariu s-a împăcat cu fratele lui: «O să-l ajut până la moarte»

Anul trecut îşi aruncau vorbe grele, iar în weekend se pozau îmbrăţişaţi, la cină, într-un restaurant din Piatra Neamţ. Mihai Trăistariu s-a gândit că nu i-ar strica un susţinător în plus la Eurovision, aşa că a fumat pipa păcii cu fratele lui mai mare, Vasile, de profesie pictor. “Am tras o fugă pe la frate-meu, Vasile Trăistariu. Şi, pentru că rămân mască mereu de cât de talentat mi se pare, ne-am împăcat pe viaţă şi mi-am jurat că o să-l ajut până la moarte cu absolut orice are nevoie“, a mărturisit solistul. 

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg