Uite cu cine a înlocuit-o Raoul pe Mirabela Dauer! Cine este solista și de unde vine

Ultima actualizare:

    Raoul şi Mirabela sunt din nou apropiaţi, după ce au fost certaţi circa 4 ani
Raoul şi Mirabela sunt din nou apropiaţi, după ce au fost certaţi circa 4 ani

Rareș Borlea alias Raoul (39 ani) a dat lovitura! După ce ani de zile a cântat și a compus pentru Mirabela Dauer (70 de ani), alături de care a format un duet de zile mari, iată că artistul și-a mai găsit o colegă de scenă de calibrul artistei noastre.

Este vorba despre celebra cântăreață Neda Ukraden (64 ani), născută în Croația, o solistă extrem de iubită în Balcani, comparată cu Tina Turner. Raoul a lansat-o și în România, iar anul trecut a dus-o pe Neda într-o emisiune tv, unde i-a făcut cunoștință cu Mirabela Dauer, după care au cântat împreună la zilele orașului Nădlac. În plus, de multe ori, în spectacolele susținute de Neda la noi în țară, artista croată îi dedică o melodie de-a sa, bunului ei prieten, Raoul.

Raoul și Mirabela nu și-au vorbit vreme de patru ani, însă vara trecută au revenit la sentimente mai bune, bifând din nou turnee în doi. Mirabela Dauer va fi nevoită să stea o vreme departe de scenă, după operația de tumoare la rinchi, suferită săptămâna trecută.


    Mirabela, Neda şi Raoulfoto: arhivă personală
Mirabela, Neda şi Raoulfoto: arhivă personală

Neda a trăit în Imotski, localitatea natală din Croația, alături bunicii ei, până la vârsta de 2 ani, când s-a mutat la Visergrad, în estul Bosniei și Herzegovina.

Când a fost la școala primară, familia sa s-a mutat la Sarajevo, unde a trăit până în 1992, când a izbucnit războiul bosniac, apoi s-a mutat la Belgrad, Serbia. Respectând dorințele tatălui ei, artista a urmat Universitatea din Sarajevo, unde a obținut diplomele în Drept, Filologie și Limba Engleză. A început să cânte la doar 17 ani și și-a construit o carieră de succes, care a depășit granițele țării. A lansat zeci de albume și de piese, unele dintre ele interpretate și de artiștii români, precum Mirabela Dauer, Raoul sau Gabriel Dorobanțu. Cântăreața Neda Ukraden a fost căsătorită cu regizorul Milan Bilbija și împreună o fiică pe nume Jelena.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net