Uite cum arată fosta soţie a lui Dichiseanu, la 49 de ani

simeon stalpnicul png
Simona Florescu e invitată să cânte la evenimente

Are aproape 50 de ani, este bunică, dar arată ca o adolescentă. Simona Florescu, fosta soţie a lui Ion Dichiseanu, are o siluetă de invidiat, iar secretul stă în alimentaţie.

Greu de crezut că blonda cu fustă scurtă şi talie de viespe, care face show cu microfonul în mână, este bunicuţă. Invitată la o petrecere aniversară în Râmnicu Vâlcea, Simona Florescu a cântat şi a dansat pe scenă ore în şir, etalându-şi o siluetă perfectă. Cum reuşeşte? „Am un regim de viaţă sănătos, am mare grijă la alimentaţie”, explică ea. Sunt ani de zile de când nu a mai mâncat carne. În meniul ei se regăsesc tot felul de preparate din fructe, legume şi seminţe.

„Cel mai mult mănânc supe creme, fructe uscate, proteinele mi le iau din linte, năut, ciuperci. Nu îmi este greu deloc, mi-am obişnuit organismul şi totul vine natural. De când am renunţat la carne, sunt mult mai energică, obosesc mult mai greu. Totuşi, cred că pe lângă alimentaţie, liniştea sufletească este cea care îţi asigură tinereţea chipului”, a declarat Simona.

De curând, fiica sa, Ioana, a făcut-o bunică. „Sunt fericită şi împlinită acum. Când plec la evenimente în ţară să cânt, abia aştept să mă întorc acasă la fetele mele”.

simeon stalpnicul png
Simona îmbracă ţinute sexy când participă la evenimente mondene
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
simona gherghe
barbat arestat jpeg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif