Uite cum face Mădălin Ionescu omletă cu gust de pizza!

image
Mădălin Ionescu şi celebra lui pizza ompletăfoto: arhivă personală

De când a renunțat la postura de prezentator la Kanal D, Mădălin Ionescu (48 de ani) a redescoperit arta culinară și ajuns la cratiță: a inventat omleta cu gust de pizza. Atât de lăudată a fost omleta cu gust de pizza, încât Mădălin Ionescu a decis să facă publică rețeta.

Întrebările despre modul de preparare al omletei cu gust de pizza au venit atât de la prietenii vedetei, care s-au lins mereu pe degete, cât și de la fanii de pe Facebook, care doar au salivat văzând pozele cu mâncare. Mădălin Ionescu s-a filmat lângă celebra omletă cu gust de pizza, apoi a revenit cu explicații în scris.

„Iată și «celebra» mea omletă cu gust de pizza... De obicei, o fac mai complicată, dar astăzi am ales o variantă ușoară, pe care să o pot împărtăși cu voi. Nu am pretenții că aș fi vreun bucătar de soi, dar omletele mele sunt o poezie. În filmuleț am uitat să menționez că am folosit și un ardei gras și câteva bucățele (mărunțite bine) de cârnăciori uscați . Emoții mari, ce să mai! A... și încă ceva. Am spus ca puteți folosi măsline «decojite»... Jesus... măsline fără sâmburi, de fapt. Poftă bună!”, a spus Mădălin Ionescu.

image
Fanii au cerut reţeta omletei

Mădălin Ionescu e căsătorit cu Cristina Șișcanu (33 de ani) și împreună au o fiică, Petra, de un an și jumătate, însă familia îi include și pe copiii realizatorului TV din prima căsătorie, Ștefania (20 de ani) și Filip (14 ani).

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Alla Pugaciova FOTO Twitter
Pasarela maritimă 2 FOTO mariana iancu JPG
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda