Uite cum și-au decorat vedetele vilele de Crăciun! Pepe, Loredana Groza şi Oana Zăvoranu au case ca-n basme

image
Oana Zăvoranu nu se dezice de vechile decorațiuni. A împodobit vila și gardul, iar Moș Crăciunul gonflabil ”face de pază”

Magia sărbătorilor de iarnă a pătruns în casele vedetelor de la noi mai devreme cu două săptămâni de venirea Crăciunului. Unii dintre aceştia au copii acasă, alţii au doar animăluţe, însă bucuria este la unison şi şi-au împodobit casele cu multe luminiţe şi decoraţiuni speciale. Pepe, Loredana Groza, Oana Zăvoranu, Liviu Vârciu şi Mirabela Dauer au case de vis!

“Vine, vine Crăciunul, ce bucurie, de copilărie să îţi aminteşti!”, aşa sună versurile unui cântec de Crăciun. Vedetele noastre s-au pregătit cum trebuie pentru această mare sărbătoare şi şi-au decorat casele, curtea dar şi interioarele locuinţelor cu mii de luminiţe, globuleţe sau Moş Crăciuni gonflabili. În top se află şi anul acesta Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf care, deşi nu au încă moştenitori, ci doar câteva animăluţe, cei doi soţi  aşteaptă sărbătorile mai ceva ca nişte copii. Sunt celebri pe strada din zona Dorobanţi pentru modul original în care îşi decorează casa şi curtea. Au folosit instalaţia de anul trecut cu care au împânzit pereţii vilei şi crengile brăduţului, iar Moş Crăciunul gonflabil ”face de pază” şi acum. Dacă va ninge de sărbători, locuinţa Oanei ar putea arăta ca peisajele fermecătoare din Laponia.

image
Vila și brăduții Mirabelei Dauer sunt împodobiți cu beculețe colorate

La fel de impresionantă este şi locuinţa Mirabelei Dauer (72 de ani) din comuna Roşu, care a fost decorată cu multe beculeţe colorate, iar în brazi n-a pus beteală, ci instalaţie.  Şi nu doar artista este pregătită să întâmpine cum se cuvine această sărbătoare, ci şi patrupezii săi care au fost îmbrăcaţi în hăinuţe roşii cu blăniţă albă.

image
Liviu Vârciu și-a pus o perdea de luminițe la etajul casei sale

Anul acesta Liviu Vârciu (38 de ani) s-a mutat în vila cu trei etaje de peste 200.000 de euro la care a muncit destul de mult, aşa că a împodobit-o cu mare drag pentru prima dată. Toată faţada casei a fost acoperită de o instalaţie cu sute de leduri tip perdea, astfel încât tot  cartierul luminează. Nu doar el şi iubita sa Anda Călin sunt încântaţi de peisaj, ci fiica lor Anastasia în vârstă de doi anişori este fascinată şi cu siguranţă abia îl aşteaptă pe Moş Crăciun.

image
Loredana Groza și-a decorat balconul locuinței cu instalație de pom

Şi Loredana Groza (49 de ani) s-a grăbit să împodobească locuinţa alături de fiica ei, Ioana, care este deja adolescentă. Mama şi fiica au decorat balconul şi brazii din curte cu multe beculeţe colorate, astfel încât străduţa pe care se află locuinţa somptuoasă pare a fi din basme. Aşadar, Moş Crăciun poate să vină liniştit să le lase cadouri sub brad pentru că familia celebrei cântăreţe s-a pregătit din timp.

image
Pepe a împânzit etajul casei cu sute de lumini

Şi fetiţele lui Pepe (41 de ani) au avut grijă ca interiorul şi exteriorul casei să fie luminat de mii de sute de beculeţe. Etajul vilei este super-strălucitor, ca într-un palat de cleştar, spre bucuria micuţelor sale: Maria (8 ani) şi Rosa Alexandra (4 ani). 

Monica Gabor face Crăciunul cu fiica Irina și fiul vitreg

image

De aproape 9 ani, Monica Gabor își petrece sărbătorile departe de țară. Păstrează totuși din tradițiile românești, astfel că bucatele cu specific moldovenesc nu au lipsit niciodată de pe masa ei. Anul acesta face Crăciunul în superba vilă din Malibu alături de fiica sa Irina, dar și de băiețelul lui Mr Pink cu care s-a pozat în timp ce îi dădea un pupic chiar lângă bradul împodobit. Moni se pregătește de aniversarea sa, dar și a micuței Irina. Pe 8 ianuarie împlinește 31 de ani, iar Irina 13 ani pe 18 ianuarie.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
taul mare rosia jpeg
Muzica - tanara cu casti pe urechi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu