Uite de ce este în stare chef Cătălin Scărlătescu atunci când nu intră în bucătărie
Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” de la Antena 1 este îndrăgostit de mare. Nu ar fi singurul, însă este printre puţinii care au curaj să încerce experienţe noi.
Cătălin Scărlătescu a acceptat provocarea unor prieteni buni de a face pentru prima oară în viață scufundări. Echipat corespunzător și însoțit de o echipă Observator care a filmat totul, juratul de la Antena 1 s-a aventurat în Marea Neagră, în căutare de scoici. Pentru că gătește cu mare plăcere scoici proaspete, cunoscutul chef s-a gândit să și le procure singur, direct de la sursă.
"Această scufundare a fost o premieră pentru mine, deși am prieteni care cu asta se ocupă și în toți anii ăștia mi-au tot zis să merg cu ei. N-am găsit noi multe scoici, dar am salutat câțiva crabi și pești. Nu e deloc ușor să faci scufundări, mai ales că presupune foarte mult efort”, a povestit chef Scărlătescu după ce a ajuns din nou cu picioarele pe pământ.
Chiar dacă juratul și prietenii săi nu au avut parte de o captură pe care chef-ul să o gătească imediat, și-au propus să mai încerce. "Promit să mai merg cu ei, mai ales că instructorul m-a lăudat. Am prins curaj, așa că data viitoare facem și o masă la malul mării cu scoici proaspete”, a mai spus cunoscutul bucătar.