Uite de la cine au moștenit frumusețea! Mama Monicăi Anghel, splendidă în tinerețe, mama Andreei Esca, sexy pe motor

Ultima actualizare:

    Andreea şi  Lucia Esca
Andreea şi Lucia Esca

Vedetele au postat pe conturile sociale poze cu mamele lor, dar şi poveşti din copilărie, fanii fiind surprinşi de frumuseţea femeilor cu trăsături aristocratice. Monica Anghel îşi aminteşte că încasa bătaie, mai ales când întârzia seara acasă, iar Fuego i-a dedicat două piese măicuţei lui, în semn de respect că l-a încurajat să devină unul dintre cei mai buni artişti.

Mama Mihaelei, profă de română

Mihaela Rădulescu  şi Marilena Ţiganu
Mihaela Rădulescu şi Marilena Ţiganu

Mihaela Rădulescu (50 de ani) este una dintre cele mai sexy vedete de pe plaiurile noastre dâmboviţene, însă are şi cu cine semăna, căci Marilena Ţiganu, mama ei, a fost în tinereţe de-o  frumuseţe răpitoare. 

Mihaela s-a mândrit, în urmă cu două săptămâni, cu mama ei, postând pe Instagram o fotografie cu Marilena, de pe vremea când putea lesne participa la un concurs de Miss, dar şi o alta, de acum, în care femeia apare alături de nepotul ei, Ayan. Fostă profesoară de limba şi literatura română, Marilena a ştiut să fenteze trecerea timpului. Coafată, machiată discret şi îmbrăcată într-o ţinută elegantă, formată din pantaloni de stofă, sacou şi o bluză de mătase,  la care a accesorizat o geantă de firmă, marca Coco Chanel, femeia a atras toate privirile. 

Lucia Esca a fost asistentă medicală

Celebra ştiristă PRO TV Andreea Esca (47 ani) este o altă vedetă care a moştenit frumuseţea mamei, Lucia Esca, în vârstă de 78 de ani. Vedeta a publicat, în mai multe rânduri, imagini cu femeia care i-a dat viaţă şi care putea face lesne o carieră în publicitate, având, în anii tinereţii, un chip aristocratic şi un trup de invidiat, dovadă stând şi pozele din albumul de amintiri. ”Dar eu ştiu că aşa trebuia să fie pentru că mii de oameni bolnavi de cancer să fie îngrijiţi de un om cald, bun, mereu vesel şi de o empatie deosebită. Mama intra în saloane cu zâmbetul pe buze, îi distra cât putea pe pacienţii ei atât de amărâţi de boală şi le făcea cafea. Da, există şi asistente medicale ca mama”,  a scris Andreea Esca pe Facebook, despre cea care îi este şi cea mai bună prietenă. 

Eugenia Surugiu a lucrat ca decorator

Paul (Fuego) şi  Eugenia Surugiu
Paul (Fuego) şi Eugenia Surugiu

Paul Surugiu-Fuego (43 ani) îşi idolatrizează mama, pe Eugenia Surugiu (65 ani), care i-a insuflat dragostea pentru muzică şi şi-a sacrificat tinereţea ca să-şi vadă fiul pe scenă. Mama lui Fuego a lucrat ca artist decorator, iar acest lucru şi-a pus amprenta şi pe cariera artistului. În paralel cu concertele, Paul pictează tablouri pe care mai apoi le vinde pentru a ajuta financiar artiştii în vârstă şi bolnavi, cum este şi cazul lui Cornel Constantiniu, diagnosticat acum 25 de ani cu Parkinson. Paul a postat o fotografie cu Eugenia, în dreptul căreia a publicat un mesaj de suflet.

”Ea e mama! Avea 20 de ani şi credeţi-mă că şi acum consider că este una dintre cele mai frumoase femei pe care mi-a fost dat să le cunosc. Avea un farmec aparte şi atrăgea toate privirile. Era la punct cu ultimele apariţii în materie de modă şi nu se neglija niciodată. A muncit, dacă vă puteţi imagina, timp de mai bine de 30 de ani, în mediu toxic, ca artist decorator. Mi se umple inima de bucurie când mă uit la poza aceasta şi-mi dau seama că pentru ea timpul a lucrat nostalgic, aşezându-i pe ochi bucurii, făcând să fie un om împlinit, prin mine! A luptat, alături de tata, ca eu să reuşesc, să pot cânta, să ajung artist în adevăratul sens al cuvântului!”. Originar din Turda, artistul a compus mai multe melodii pe care i le-a dedicat celei care i-a dat viaţă, printre ele numărându-se ”Mamă, aşteaptă-mă, că vin” şi ”Mama”.

Părinţii lui Mihai Morar au 40 de ani de căsnicie

Mihai şi  Maria Morar
Mihai şi Maria Morar

Mihai Morar (38 ani), moderatorul emisiunii „Răi, da’ buni”, o iubeşte enorm pe mama lui, Maria Morar, iar acest lucru se observă din toate postările vedetei.


    Mihai şi  Maria Morar
Mihai şi Maria Morar

„Dacă nu eram al Mariei, eram al nimănui. Doar dragoste pentru mama” sau “Când stai cu părinţii la masă, orice loc este acasă. Familia Morar”. Părinţii lui au serbat recent 40 de ani de căsnicie. Mihai îi ia adesea în vacanţă, ba chiar au bifat şi concedii cu rulota. 

Puica Anghel este croitoreasă

Monica Anghel (46 de ani), solista care a slăbit peste 25 de kilograme, iar acum are o talie de fotomodel, este o familistă convinsă! Are o relaţie specială cu părinţii ei, Puiu şi Puica Anghel, pentru care, spune ea, va rămâne toată viaţa un copil. Artista a postat pe conturile sociale o fotografie din anii tinereţii cu cea care i-a dat viaţă.

Monica şi  Puica Anghel
Monica şi Puica Anghel

Tunsă franţuzeşte, îmbrăcată elegant şi cu un zâmbet ştrengăresc la purtător, Puica era demnă de podiumul de modă. Într-un interviu pentru PRO TV, Monica şi-a amintit de năzdrăvăniile pentru care a plătit cu vârf şi îndesat, fiind altoită de părinţi cu prosopul ud, ba din cauză că a pierdut şefia clasei, ba că se întorcea acasă foarte târziu, după ora stabilită. Tot mama ei i-a croit artistei şi rochiile pentru scenă, dar şi pentru evenimentele emoţionante, din familie.” Am avut o nuntă atipică, în 2010, cu Marian. A fost acasă, am fost noi între noi, n-am dat catraliarde pe rochie. Rochia mi-a făcut-o mama, a fost o rochie lungă, din mătase naturală, albă, cu câteva culori pal. N-a fost rochie de mireasă. Sunt de părere că nunta o faci pentru tine, nu pentru lume. E un moment special şi fiecare face cum simte”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net