Uite în ce hal arată Oana Lis după avort!

Ultima actualizare:

    Oana Lis a acordat interviul din pat, cu ochii închișiFoto: Captură Antena 1
Oana Lis a acordat interviul din pat, cu ochii închișiFoto: Captură Antena 1

După ce a fost dată dispărută de către soț, Oana Lis a apărut la emisiunea "Un Show Păcătos", răvășită și foarte supărată.

Soția lui Viorel Lis a acordat primul interviu după avort dintr-un pat, cu ochii închiși, în timp ce a mângâiat o jucărie de pluș. Vedeta a vorbit pe un ton scăzut pe alocuri și a oftat de fiecare dată când a povestit despre avortul pe care a fost nevoită să-l facă, din motive medicale.

“Mi-e greu să vorbesc, nu mă simt prea bine. Nu am vrut să ajung la întrerupere de sarcină, dar am luat tratament pentru o boală și nu am vrut să îl supăr pe Viorel. Am avut toxoplasmoză în sânge, nu a funcționat tratamentul. Era riscul ca fătul să fie cu probleme”, a declarat Oana Lis.

Soția fostului primar al Bucureștiului s-a arătat foarte deranjată de expunerea mediatică a acestui caz și i-a reproșat lui Viorel Lis că a făcut turul televiziunilor și a dat-o dispărută. “Ți-am spus că o să plec, că am o problemă medicală. Ce trebuia să fie atâta tamtam, să dau atâtea explicații. El nu suportă să stea la spital cu mine jumătate de oră, darămite o zi întreagă. El nu dorea acest copil, crezi că plânge după el? Numai eu plâng. Eu nu renunț la această idee, eu o să fac un copil oricum”, a mai spus ea.

Viorel Lis a aflat de la televizor unde se află soția lui
Viorel Lis a aflat de la televizor unde se află soția lui

Se reface la o prietenă

Oana Lis a recunoscut că în prezent se află la o prietenă medic, în Bucureștii Noi, care a și ajutat-o să facă avort.

“Nu voiam să-l sperii pe Viorel, am încercat să-l menajez. Am o prietenă, care a doctoră, m-a ajutat ea. Nu am vrut să stea Viorel pe la ușă, ce să facă acolo? Numai o femeie poate înțelege asemena situație. Eu o să fac în continuare tratamente să am copil, nu vreau să rămân singură. Nu înțelegi că sunt supărată? Chiar n-ai milă? Sunt terminată!”, s-a adresat Oana lui Viorel Lis.

Întrebată dacă va continua mariajul cu Viorel Lis, în condițiile în care ea vrea neapărat să devină mamă, iar el i-a explicat răspicat că nu își dorește un copil, Oana a replicat: “Am nevoie de ajutor, de atenție. Sunt prea mulți ani. Nu-mi văd viața nici cu el, nici fără el”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net