Uite în ce piscine de fiţe se răcoresc vedetele la ele acasă!

simeon stalpnicul png
Delia (Bucureşti). Solista are piscină pe acoperiş, în penthouse-ul de 400 de metri pătraţi, în care a băgat 1,4 milioane de euro

“Nici o plajă nu-i mai fină ca la mine în grădină”! Aşa ar putea spune vedetele care şi-au amenajat acasă adevărate oaze anticaniculă. Astfel, în timp ce unii plătesc bani grei la piscinele de fiţe, alţii se bălăcesc lângă dormitor, în propriile bazine din curte.

Ne topim la aproape 40˚C, atât cât arată termometrele zilele acestea, iar parcurile, îngheţatele, aerul condiţionat şi berile reci abia dacă îşi mai fac efectul.Cel mai bun refugiu anticaniculă rămâne bazinul de înot, iar acum vă invităm să le invidiaţi pe vedetele care au acasă adevărate centre de ralaxare, cu piscine, şezlonguri şi umbreluţe.De departe, cel mai inedit loc de bălăceală îl găsim în penthouse-ul de 1,4 milioane de euro, pe care Delia (35 de ani) şi soţul ei, Răzvan Munteanu, l-au cumpărat în zona de Nord a Capitalei.

Practic, solista are propria staţiune pe acoperiş şi ar putea oricând să taie bilet de intrare pentru musafiri.Da, aţi auzit bine, solista stă la bloc, dar are piscină pe acoperiş, aşa că dimineaţa îşi poate face încălzirea dând câteva ture de bazin. Invitaţi permanenţi la ea acasă sunt sora ei, Oana, dar şi cumnatul Răzvan.Şi Irinel Columbeanu (60 de ani) este liniştit pe caniculă, căci celebra piscină de la Izvorani îl face să se simtă ca la mare. În această perioadă, bazinul este populat mai mult de fiica lui, Irina (10 ani), şi de prietenii acesteia.

simeon stalpnicul png
Mihaela Rădulescu (Monaco). Diva de la PRO TV ar putea antrena un lot olimpic în piscina ei de lux

“Pregătim piscina în fiecare an, pentru noi, pentru familie, pentru prieteni. Nu mă ocup eu de întreţinerea ei şi nu vă pot spune un cost cu aproximaţie”, a declarat Irinel pentru Click!Tot în afara Bucureştiului, mai exact în Bragadiru (Ilfov), are o oază de linişte şi solista Claudia Pătrăşcanu (38 de ani). Acum se află în vacanţă, în Franţa, împreună cu soţul Gabi Bădălău, însă zilele trecute s-a bălăcit la piscina imensă din curte, cot la cot cu fiul ei cel mare, Gabriel.

simeon stalpnicul png
Claudia Pătrăşcanu (Bragadiru). Curtea familiei Bădălău arată ca o staţiune în miniatură. Solista şi fiul ei se bălăcesc toată ziua

Schimbăm un pic registrul şi mergem în Monaco, destinaţia milionarilor lumii, fix în casa Mihaelei Rădulescu (47 de ani). Vedeta de la PRO TV şi iubitul ei, Felix Baumgartner (48 de ani), au o piscină atât de mare, încât s-ar putea antrena oricând în ea o echipă de polo.L-am lăsat la urmă pe Liviu Vârciu (36 de ani), pentru că el şi-a amenajat de puţin timp piscina la vila din Băneasa.

simeon stalpnicul png
Irina Columbeanu (Izvorani). Fiica lui Irinel practică înot de performanţă, aşa că piscina uriaşă de acasă este pe placul ei

Nu este vreun bazin în care să sari în cap, ci o piscinuţă rotundă, cumpărată de la un magazin de bricolaj. Prezentatorul de la Antena 1 face haz de necaz pe Facebook. “Mi-am luat piscină ca boierii ăia mari! 99 RON!”, a scris el, în timp ce savura un pahar de vin rose.

simeon stalpnicul png
Liviu Vârciu (Băneasa). Simpaticul actor a dat 99 de lei pe o piscină gonflabilă

Şi Esca se bălăceşte la bazin înainte de ştiri

Seara, de la ora 19.00, o vedem la PRO TV, la principalul jurnal de ştiri, însă după ce termină serviciul, Andreea Esca (44 de ani) se dezbracă de haina de vedetă şi îşi vede de familie, de hobby-uri şi de activităţile casnice.

Recent, vedeta ne-a invitat la bazin, prin intermediul reţelelor sociale. Ştirista, care face înot de la 6 ani, s-a filmat într-o piscină olimpică, în costum de baie, cu ochelari şi cască. A dat câteva ture bune, semn că antrenamentul din copilărie are efecte pe termen îndelungat. Evident, nu avem cum să nu observăm şi decolteul generos, pe care Esca nu-l acoperă nici la ştiri, darămite la piscină.

simeon stalpnicul png
Andreea Esca practică înotul de la vârsta de 6 ani

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
Putin a fost taximetrist FOTO Twitter
Daniel Jinga dirijor jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg