Uite-l pe Răzvan Simion alături de fiica nou-născută!


    Răzvan se iubește de un an cu Lidia BubleFoto: arhivă personală
Răzvan se iubește de un an cu Lidia BubleFoto: arhivă personală

Până când Lidia Buble o să-i dăruiască un moștenitor, Răzvan Simion (36 de ani) are doi copii de care trebuie să se ocupe în continuare, Ianca și Tudor. Copii buni, premianți la școală, micuții au parte de timp petrecut cu tatăl lor, chiar dacă matinalul s-a despărțit de Diana, mama lor, și și-a refăcut viața alături de cântăreața de doar 23 de ani.

În urmă cu 12 ani se năștea Ianca, fiica prezentatorului tv. Pentru că o astfel de zi specială trebuia marcată într-un fel, matinalul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a publicat pe Facebook o poză din primele zile de viață ale Iancăi. În acest fel, vedeta Antenei 1 le dă peste nas și celor care l-au acuzat că, de când o are alături pe Lidia, a cam uitat de copii.

"De 12 ani, ochii mei văd altfel! La mulți ani, Iancuța mea!", a scris Răzvan alături de imaginea care surprinde dragostea de părinte și legătura indestructibilă dintre el și micuța sa, formată chiar din primele zile de viață.

Răzvan și Ianca, fetița lui
Răzvan și Ianca, fetița lui

Răzvan și soția s-au despărțit după 15 ani

Răzvan și Diana s-au separat după 15 ani de relație
Răzvan și Diana s-au separat după 15 ani de relație

În luna mai a acestui an, la aproape un an de când s-a afișat cu Lidia Buble, Răzvan a divorțat de soție la notar. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-a iubit aproape 15 ani cu Diana, şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Timişoara. El avea 20 de ani, iar ea 22.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub horoscop iertare png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg