Uite palatul de 1,4 milioane euro al Ioanei B─âsescu!

29 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Ioana B─âsescu ┼či Radu Pricop s-au c─âs─âtorit ├«n secret ├«n anul 2014 ┼či au un b─âie┼úel pe nume Radu

Bine ascuns─â ├«n p─âdure, f─âr─â ca str─âinii s─â poat─â avea acces la ea, vila ├«n care locuie┼čte Ioana B─âsescu (40 de ani) ├«mpreun─â cu familia impresioneaz─â at├ót prin dimensiuni, c├ót ┼či prin amplasament. Se pare c─â fiicei celei mari a lui Traian B─âsescu ├«i plac vilele dichisite ┼či spa┼úioase. Ce noroc c─â so┼úul ei are una pe malul lacului Snagov!

Complet alb─â, cu parter ┼či un etaj, sprijinit─â ├«nspre lac pe ┼čapte coloane, cu piscin─â acoperit─â, ponton ┼či garaj pentru ambarca┼úiuni, ÔÇ×palatulÔÇŁ lui Radu Pricop ┼či al Ioanei B─âsescu e desprins parc─â din filmele cu bog─âta┼či. So┼úul Ioanei, un avocat foarte priceput, se pare, a achizi┼úionat terenul ├«n anul 2013, ├«nainte de c─âs─âtoria cu fiica pre┼čedintelui, din 2014.

simeon stalpnicul png
Avocatul Radu Pricop, un t─âtic model

Frumoasa vil─â, ├«n form─â de ÔÇ×LÔÇŁ, se afl─â la 40 de kilometri dep─ârtare de Bucure┼čti, ├«n p─âdure, bine ferit─â de ochii curio┼čilor. Domeniul pe care este situat─â casa are circa 2.300 de metri p─âtra┼úi ┼či se afl─â ├«ntre alte dou─â domenii, unul al lui Omar Hayssam, cel─âlalt al ru┼čilor de la Alro. Speciali┼čtii ├«n domeniul imobiliar sus┼úin c─â numai terenul cost─â ├«n zon─â 700.000 de euro, iar vila, alte 700.000 de euro. Asta ├«nseamn─â 1,4 milioane de euro.

simeon stalpnicul png
Vila din Snagov este bine ascuns─â ├«n p─âdure ┼či e ├«nconjurat─â de garduri ├«nalteFoto: Mihai Ionescu

simeon stalpnicul png
Domeniul de 2.400 mp are deschidere la Lacul SnagovCaptur─â: Antena 3

Ioana B─âsescu este obi┼čnuit─â ├«ns─â s─â locuiasc─â ├«n vile scumpe ┼či luxoase. ├Än anul 2002, ├«nainte de a se c─âs─âtori cu Bodo, solistul forma┼úiei Proconsul, ea a primit cu titlu de dona┼úie de la tat─âl s─âu o vil─â ├«n Otopeni, pe care a v├óndut-o ├«n 2005. Anul urm─âtor, c├ónd deja era c─âs─âtorit─â cu primul so┼ú, Ioana a cump─ârat o vil─â ├«n cartierul Domenii din Capital─â, apoi, ├«n 2006, o vil─â ├«n Corbeanca. Pe aceasta din urm─â, o vinde dup─â divor┼úul din acela┼či an. De asemenea, ea r─âm├óne cu un etaj din vila aflat─â ├«n cartierul Domenii, cel─âlalt etaj r─âm├ón├óndu-i lui Bodo. Periplul imobiliar al Ioanei nu se ├«ncheie ├«ns─â aici. ├Än 2008, ea cump─âr─â un penthouse ├«ntr-un cartier de lux din nordul Capitalei, pe care se pare c─â ar fi pl─âtit 1,5 milioane de euro ┼či ├«n care a locuit p├ón─â s─â se mute cu actualul so┼ú la Snagov.

Elena B─âsescu locuie┼čte ├«n casa din Mih─âileanu

simeon stalpnicul png
Elena B─âsescu ├«┼či ia fiica de la gr─âdini┼ú─â ┼či intr─â ├«n vila controversat─â

simeon stalpnicul png

Nici mezina pre┼čedintelui, Elena B─âsescu (37 de ani) nu e mai pu┼úin preten┼úioas─â dec├ót sora ei. Dup─â ce a p─âr─âsit casa p─ârinteasc─â, ├«n 2012, c├ónd s-a c─âs─âtorit cu Bogdan Ionescu, s-a mutat cu so┼úul ├«ntr-un apartament dintr-un complex reziden┼úial de lux aflat ├«n centrul Bucure┼čtiului. Locuin┼úa de 130 metri p─âtra┼úi a fost primit─â ca dar de nunt─â de la p─ârin┼úii lui Bogdan Ionescu. ├Än 2016, dup─â divor┼ú, EBa s-a mutat cu cei doi copii ai cuplului ├«ntr-un alt cartier de lux, respectiv ÔÇ×StejariiÔÇŁ din p─âdurea B─âneasa. ├Än ultima vreme ├«ns─â, ea a fost v─âzut─â tot mai des al─âturi de copii la apartamentul de┼úinut de familie ├«n casa din strada Mih─âileanu, despre care se spune c─â tat─âl s─âu ┼či l-a f─âcut cadou pe vremea c├ónd era primar al Capitalei.

Traian B─âsescu, vil─â de protocol

simeon stalpnicul png
Traian Băsescu s-a mutat în fosta casă a lui Petre Roman

Din iunie 2015, dup─â ce ┼či-a ├«ncheiat mandatul de pre┼čedinte al Rom├óniei, Traian B─âsescu ┼či so┼úia sa, Maria, locuiesc ├«ntr-o vil─â de protocol, pe strada Gogol din Capital─â. Aceasta a fost, timp de mai mul┼úi ani, casa ├«n care a locuit Petre Roman cu prima so┼úie, Mioara, care a r─âmas singur─â aici dup─â divor┼úul de omul politic. Vila din cartierul Prim─âverii are parter ┼či etaj, cinci camere ┼či dou─â camere de serviciu. La parter se afl─â un hol, sufrageria, buc─ât─âria, o camer─â de a┼čteptare ┼či o baie de serviciu. La etaj sunt trei dormitoare ┼či o baie. Cu totul, 166 metri p─âtra┼úi, spa┼úiu locuibil. Curtea are ├«n jur de 500 de metri p─âtra┼úi. Conform legii, orice pre┼čedinte al Rom├óniei, la final de mandat, are dreptul de a primi o locuin┼ú─â din partea Guvernului, prin Regia Patrimoniului ┼či Protocolului de Stat (RAAPPS).

Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg