Uite unde schiază vedetele şi cât te costă să fii cu ele pe pârtie!

Ultima actualizare:

    Deea Maxer  ne salută din  Buşteni, de pe  Pârtia Kalinderu
Deea Maxer ne salută din Buşteni, de pe Pârtia Kalinderu

Vedetele se întrec, pe conturile sociale, în fotografii realizate pe pârtiile de schi. Unii sunt începători, alţii se rup în figuri. În timp ce Marcel Pavel, Daniel Buzdugan şi Deea Maxer au ales să petreacă vacanţele la Poiana Braşov şi la Buşteni, iată că Silvia Lăuneanu a optat pentru un sejur în Austria, în celebra staţiune montană Tirol.

Deea Maxer (28 ani), soţia lui Dinu Maxer (44 ani), se află în Buşteni şi se descurcă de minune pe Pârtia Kalinderu, situată la poalele Caraimanului, la o altitudine de 1.295 m, şi cu o lungime de 1.390 m, potrivită pentru cei care nu au mare experienţă în acest sport de iarnă. Un sejur la un hotel de 2 şi 3 stele costă în jur de 1.400 lei, şi 2.500 lei, la un hotel de  4 stele.


    Marcel Pavel a schiat  tot pe una dintre  pârtiile din Masivul Postăvarul
Marcel Pavel a schiat tot pe una dintre pârtiile din Masivul Postăvarul

Dar şi  celebrul cântăreţ Marcel Pavel (59 de ani) şi-a postat poze din vârful muntelui, la el fiind deja o tradiţie să se relaxeze pe pârtie, după spectacolele de Revelion. De câteva zile, el se află la Poiana Braşov, iar turiştii au dat nas cu el pe una dintre pârtiile din Masivul Postăvarul, situat la o înălţime de 1.799 m. Interpretul a plecat în concediu împreună cu întreaga familie. O urcare până în vârful pârtiei, care se poate face cu telecabina sau cu telescaunul, costă 25 de lei. Un abonament de la ora 11.00 costă  120 lei, pe zi, de la ora 13.00 costă 90 lei, iar de la ora 14.00 costă 65 lei. Preţurile sunt pentru patru ore. Pentru copii, preţurile se înjumătăţesc. Un sejur de 6 nopţi, la Poiana Braşov, la un hotel de 4 stele costă între 2.400 lei şi 4.500 lei. Iar la hoteluri de 2 şi de 3 stele tarifele se înjumătăţesc.

Marcel Pavel a schiat  tot pe una dintre  pârtiile din Masivul Postăvarul
Marcel Pavel a schiat tot pe una dintre pârtiile din Masivul Postăvarul

Dar şi Daniel Buzdugan (44 ani) a ales să-şi încarce bateriile la Poiana Braşov, alături de fiica sa, Maria, în vârstă de 9 ani,  dar şi de soţie. Cei doi, tată şi fiică, se distrează de minune pe pârtie, unde vedeta RADIO ZU o familiarizează pe fetiţă cu acest sport. Iată însă că solista Silvia Lăuneanu (43 ani) a plecat la schi în Austria, la Tirol, în Alpi, la o înăţime de 3.000 de m. Un sejur ajunge la peste 1.000 de euro, la  un hotel de 4 stele. Tirol are peste 300 de şcoli de schi.  Pentru cei care preferă sania, aici există  250 de pârtii. Un card valabil pentru Alpii Kitzbuhel oferă acces pentru 10 pârtii de schi. Spre exemplu, preţul pentru o zi este de 51 de euro pentru adulţi.

Daniel Buzdugan,  alături de fiica lui,  pe Pârtia din  Masivul  Postăvarul
Daniel Buzdugan, alături de fiica lui, pe Pârtia din Masivul Postăvarul

Ei s-au accidentat în concedii!

simeon stalpnicul png

La sfârșitul anului trecut, Pepe (39 ani) a avut parte de un accident teribil pe pârtie. ”Dacă lovitura era cu cinci centimetri mai la stânga era grav”, a spus artistul la Antena 1. El a căzut cu placa la munte și și-a dislocat umărul, astfel că o vreme va face fizioterapie. Iar Vladimir Drăghia (32 ani) a fost preluat de SMURD după ce a suferit un accident pe pârtia de schi, luna trecută: ”Câteva copci la genunchi. Un fleac! :-)”, a menționat el într-unul dintre răspunsurile pe care le-a dat pe pagina de Instagram, în dreptul pozelor postate.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net