Ultima aroganţă a Oanei Zăvoranu! Pe ce mai toacă averea moştenită

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu şi-a pus faţete dentarefoto: arhiva personală
Oana Zăvoranu şi-a pus faţete dentarefoto: arhiva personală

Oana Zăvoranu a pus greu mâna pe averea Mărioarei, dar de când s-a văzut cu banii, bruneta face investiţii peste investiţii. Şi-a renovat vila din Andrei Mureşanu şi a demarat un proiect imobiliar amplu, dar se ocupă şi de imaginea ei. Nu a mai apelat la medicul estetician, ci la stomatolog! Vedeta a lucrat de data aceasta la capitolul zâmbet de stat de la Hollywood şi aproape că poate să nu-şi mai facă griji atunci când este surprinsă râzând.

Oana Zăvoranu tace şi face! Nu mai pare atât de mult în lumina refelectoarelor, dar are o viaţă extrem de activă şi o demonstrează pe reţelele de socializare. Recent, vedeta a mărturisit că a avut şi încă mai are nevoie der servicii medicale. Nu pentru vreo afecţiune gravă, ci pentru a-şi repara dantura.

Oana nu se putea lăuda cu dinţi perfecţi, ci a avut mult de tras, încercând să ascundă defectele.  Aşa cum este la mod, bruneta a ales faţetele dentare, iar schimbarea este vizibilă cu ochiul liber.  


    Oana Zăvoranu nu se lasă până nu va avea zâmbet de Hollywoodfoto: colaj Click!
Oana Zăvoranu nu se lasă până nu va avea zâmbet de Hollywoodfoto: colaj Click!

Medicii stomatologi susţin că faţetele sunt recomandate acolo unde cerinţele estetice sunt maxime. Faţetă dentară este un strat subţire de ceramică (sau “porţelan”) realizat în principal pentru partea din faţă a dinţilor frontali pentru a îmbunătăţi formă, culoarea şi poziţia dinţilor naturali. O faţetă poate ajută un dinte fracturat să arate că nou, ea acoperind toată partea frontală afectată.


    Oana Zăvoranu avea probleme cu danturafoto: arhiva personală
Oana Zăvoranu avea probleme cu danturafoto: arhiva personală

De asemenea faţetele pot fi folosite în închiderea spaţiilor dintre dinţi atunci când aparatele ortodontice nu sunt indicate. pentru această mică îmbunătăţire atât de ordin estetic, cât şi medical, Oana Zăvoranu a scos din buzunar în jur de 3.000 de euro, semn că banii nu sunt o problemă atunci când vedeta vrea să-şi satisfacă un capriciu. Preţul unei singure faţete variază între 250 şi 400 de euro.    

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net