Ultima imagine cu Cristina Ţopescu. Vedeta, fericită alături de invitaţi, după emisiune

Ultima actualizare:
Cristina Ţopescu, alături de Vlad Voiculescu şi Mihaela Miroiu
Cristina Ţopescu, alături de Vlad Voiculescu şi Mihaela Miroiu

Televiziunea o făcea fericită pe Cristina Ţopescu. Regretata jurnalistă s-a retras însă de la posturile centrale, care ar fi putut să-i aducă mai multă vizibilitate şi satisfacţie profesională. În urmă cu doi ani ea a renunţat la job-ul de la Antena 3, dar de ceva timp avea o emisiune la televiziunea online Canal 33. Aici, a avut ultima ei intervenţie, în data de 17 decembrie.

Cristina Ţopescu era recunoscută pentru talentul ei jurnalistic în timpul interviurilor.Reuşea cu o mare uşurinţă să-şi facă invitaţii să vorbească despre orice subiect. Dincolo de grija ei pentru animale, jurnalista era o persoană foarte actrivă. Era implicată în mai multe proiecte pe care fi vrut să le deruleze, însă din păcate nu a mai avut timp pentru asta. A susţinut ultima ei emisiune la Canal 33 în data de 17 decemrbie. Atucni i-a avut ca invitaţi pe fostul ministrul al Sănătăţii Vlad Voiculescu şi pe Mihaela Miroiu, profesor la facultatea de Ştiinţe Politice-SNSPA.


    Cristina Ţopescu, alături de Vlad Voiculescu şi Mihaela MiroiuFoto: arhivă personală
Cristina Ţopescu, alături de Vlad Voiculescu şi Mihaela MiroiuFoto: arhivă personală

"Cu doi oameni dragi mie şi vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară (n.r. 17 decembrie), o postez azi s-o vedeți", nota regretata jurnalistă.

Cristina Ţopescu a trimis ultimul mesaj în data de 28 decembrie

După acest moment, Cristina Ţopescu şi-a văzut liniştită de ale ei, fiind extrem de supărată din cauza câinilor de care avea grijă şi în mari certuri cu un proprietar de adăpost. A continuat să fie activă pe Facebook, însă ultima ei postare datează din a doua zi de Crăciun. Din 28 decembrie, după ora 22.00, jurnalista nu a mai fost de găsit. Atunci ea ar fi fost ultima dată activă de Whatsapp, când a trimis un mesaj către un amic.

Duminică seara (12 ianuarie), o vecină şi prietenă a Cristinei Ţopescu a alertat autorităţile, îngrijorată că nu mai ştia nimic de ea de mai mult timp. 

"Eu am sunat la 112. Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă şi să nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Şi s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și să povestim. Am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă.(...) Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul", este mărturia femeii care i-a fost prietenă şi vecină Cristinei Ţopescu în ultimii patru ani din viaţă.

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost transportat la INML pentru necropsie. Jurnalista avea 59 de ani. 

Citeşte şi:

Șir de blesteme în familia Cristinei Țopescu? Tatăl ei a murit de ziua fratelui jurnalistei

Cristina Țopescu locuia cu câinii săi. Ce s-a întâmplat cu animalele

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net