Uluitor! Ozana Barabancea, doar în bustieră, rupe în două sala de sport la 50 de ani!

Ultima actualizare:

    Ozana Barabancea se antrează zi de zi la sală să-și mențină silueta
Ozana Barabancea se antrează zi de zi la sală să-și mențină silueta

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos, dar nu se oprește aici. Iată că, acum, Ozana Barabancea are mare grijă de silueta dobândită la 50 de ani și merge la sală aproape în fiecare. Vedeta nu are nicio problemă să-și arate formele și să se pozeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare.

Ozana Barabancea a trecut prin schimbări drastice în ultimii ani și a ajuns să arate exact așa cum și-a dorit dintotdeauna. Acum este suplă și foarte sigură pe ea.

Jurata de la «Te cunosc de undeva» a ținut multe diete de-a lungul timpului, însă nu dădeau rezultate. Astfel că, vedeta a apelat, în cele din urmă, la intervenția medicului și și-a micșorat stomacul. Rezultate sunt mai mult decât evidente. 

Chiar și după ce a reușit să scape de toate kilogramele nedorite, Ozana nu renunță încă la regim, diete și sport. Artista și-a propus să arate din nou ca în perioada adolescenței și nimeni nu o poate impiedica să-și urmeze visul.

Iată cum se antrenează Ozana Barabancea să-și întrețină silueta

Cum arăta Ozana Barabancea înainte să slăbească

În prezent, Ozana cântărește în jur de 60 de kilograme, după ce a reușit să dea jos „surplusul” de alte 60. Acest lucru nu poate însemna decât că artista cântărea, în trecut, peste 100 de kilograme. Vedeta s-a declarat deranjată de aspectul ei din trecut, mărturisind că atunci când privește pozele vechi care o înfățișează, se gândește cum s-a putut complace atât de mult timp în acea situație. „Este bine să nu fim grași. Când eram grasă nu voiam să aud nici de sport, nici de un nutriționist. Refuzam categoric și ziceam cine mă place mă place așa cum sunt. Asta e o tâmpenie. Dacă văd pozele de acum un an sau doi, mă întreb «Doamne, cum am putut?»”, mărturisea Ozana, în urmă cu ceva vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hagi jpg
image
image
image
image
image
image
radhu cumbia jpeg
banner simona florescu png
Banner lidia buble
banner oana mizil png
cub mariana moculescu png
monica anghel jpg
Horatiu Malaele png
banner ⁠Silvia Launeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net