Un an de la moartea lui Marcel Toader. Fiul lui îi duce dorul: "Nu pot să uit cea mai urâtă zi din viața mea"

image
Maximilian a fost să aprindă o lumânare la mormântul tatălui său

În 3 august s-a împlinit un an de când Marcel Toader a murit, după ce a făcut un atac de cord venit pe neașteptate. Șocul a fost imens în rândul apropiaților, iar cei mai afectați au fost mama și fiul afaceristului. Cel din urmă, Maximilian, recunoaște că simte și acum cicatricile rămase în suflet.

"Tata, încă nu-mi vine să cred că a trecut fix un an de când nu mai ești printre noi. Nici acum nu pot să uit cea mai urâtă zi din viața mea când am primit vestea că ai murit! Să știi că sunt bine sănatos, vindecat dar cu multe cicatrici rămase în suflet! Cu această întâmplare mi-am dat seama că am puterea să trec peste orice în viață, iar lucrurile se așază ușor, ușor. Sper că ești bine oriunde te-ai dus și mai sper că ți-ai găsit liniștea sufleteasca! Ai grijă de tine și să știi că ai rămas adânc in inima mea", a scris Maximilian pe rețelele sociale.

image
Maximilian a fost să aprindă o lumânare la mormântul tatălui săufoto: arhivă personală

Mama lui Marcel Toader s-a ocupat de parastas

Familia a pregătit parastasul de un an. Contactat de reporterii Click!, Maximilian Toader (22 de ani), unicul moștenitor al lui Marcel, ne-a declarat: "Bunica mea se ocupă de parastas, ea știe ce trebuie sa cumpere și să dea pomană, așa cum sunt obiceiurile. Tot ea se ocupă și de mormânt, însă eu am plătit angajații cimitirului ca să aibă și ei grijă. E vorba de un parastas restrâns, cu familia".

Maximilian a trăit experiențe paranormale, după decesul părintelui său: ”Nu l-am visat pe tata, dar am primit niște semne care m-au făcut să simt prezența tatălui meu. Am lăsat câte un pahar cu apă în trei locuințe: în apartamentul său, în Constanța și la locuința mea. Am observat că din paharul lăsat în apartamentul său apa era consumată cam un sfert. Am auzit că semnul acesta se traduce cumva, și anume că sufletul său a fost acolo”.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg