Un copil i-a scris unei vedete de la noi. Ce s-a întâmplat după aceea

Ultima actualizare:
Dan Helciug, alături de admiratorul său, puștiul Alexandru
Dan Helciug, alături de admiratorul său, puștiul Alexandru

De Crăciun dorințele chiar se împlinesc. Un puști de șase ani a primit de la Moș Crăciun un dar la care aproape că încetase să mai viseze. Băiețelul îi trimisese prin intermediul mamei lui un bilet emoționant solistului trupei Spitalul de Urgență după ce l-a văzut în show-ul de la PRO Tv ”Ferma vedetelor”. Dan Helciug (41 de ani) i-a împlinit dorința cu puțin timp înainte de Crăciun.

”Dan, sunt cel mai mare fan. Te rog, vrei să te întâlnești cu mine?” Așa suna mesajul transmis de Alexandru lui Dan Helciug. Scris cu litere de tipar pe o bucată de hârtie pe care mama puștiului a fotografiat-o și i-a trimis-o solistului de la Spitalul de Urgență.

„Alexandru e un băieţel care mi-a scris prin intermediul mamei lui pe mailul postat pe site-ul meu şi mi-a trimis apoi şi el un mesaj. A devenit fan după ce m-a văzut la Ferma Vedetelor şi şi-a dorit foarte tare să mă întâlnească. Am vorbit cu mama lui pe mail, eram în turneu şi a rămas ca, atunci când termin, să ne vedem şi împreună cu copiii mei”, a povestit Dan Helciug în exclusivitate pentru Click!

Mama puștiului i-a spus lui Helcig că Alexandru îl simpatizează  și îl privește ca pe un model. ”O perioadă am fost pe drumuri, i-am propus să ne vedem şi am tot amânat, apoi am zis că ne vedem în ianuarie. Cred că el şi-a dorit atât de mult acest lucru, încât i s-a implinit dorinţa fără să planificăm, înainte de Crăciun. A fost ca un cadou de Moş Crăciun”, a mai spus Dan.


    Dan Helciug, alături de admiratorul său, puștiul Alexandrufoto: arhiva personală
Dan Helciug, alături de admiratorul său, puștiul Alexandrufoto: arhiva personală

Pe principiul nu e pentru când se plănuiește, ci pentru când se nimerește, Dan și Alexandru s-au întâlnit întâmplător în parcarea unui magazin mare. ”A fost o lecţie de viaţă pentru mine, căci nu trebuia să-l amân atât de mult. Ne-am întâlnit în parcare, m-a strigat şi în momentul acela mi-am dat seama că este el. Apoi mi-a spus cine e, am stat de vorbă cam 30 de minute şi i-am promis că ne vom revedea după Anul Nou. Era fericit că Moş Crăciun i-a îndeplinit dorinţa”, a mai declarat Dan Helciug pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net