Un nou reality show în această vara la Pro TV! Andi Vasluianu prezintă îl prezintă EXCLUSIV

image
Andi Vasluianu este prezentatorul noii emisiuni de la Pro TvFoto Arhivă Personală

După cum Click! a povestit în exclusivitate, PRO TV pregătește o super-călătorie telespectatorilor români în această vară. Noul show se va numi „Super Trip” şi e un format de tip reality-show care va debuta în scurt timp la postul din Pache Protopopescu!

După mai multe preselecţii la care au participat Răzvan Fodor, Ionuţ Iftimoaie, Dima Trofim sau Dan Helciug, ghidul distracţiei a fost ales în persoana actorului Andi Vasluianu (41 de ani), unul dintre actorii cunoscuţi de film şi teatru. El va fi pentru prima dată în postura de prezentator al unei emisiuni TV. „De abia aștept să pornim la drum, să intrăm pe linie dreaptă spre distracție si să ne bucurăm de vacanța asta. Vreau în primul rând să ne distrăm, pe urmă să ne distrăm și la final, în special, să ne distrăm! De restul ne vom ocupa pe parcurs”, a povestit Andi Vasluianu.

Reality showul „Super Trip” îmbină perfect distracția și provocările! O serie de concurenți, grupați în echipe de câte 2 persoane, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante și apreciate obiective turistice. Călătoria va fi una de vis, cu multe probe și provocări pe cinste! Totuși, un singur pas greșit și totul devine un coșmar. Perechile provin din medii diferite, cu ocupații și hobby-uri extrem de variate. Pe parcursul călătoriei, participanții au șansa de a se cunoaște și de a se împrieteni, precum și de a se distra împreună în cadrul celor mai amuzante provocări.

De unde vine ideea?

Formatul original – „Coach Trip” – deținut de ITV Studios a fost difuzat în premieră de Channel 4 din Marea Britanie. Până în prezent, autocarul a străbătut 38 de țări, precum Andorra, Austria, Belgia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Spania, Ungaria, Turcia sau Tunisia. Emisiunea va fi produsă de Zucchero Media, casă de producție care realizează și formatul “Visuri la cheie”.

Cine este Andi Vasluianu

S-a născut pe 23 iunie 1974, Bucureşti şi a terminat UNATC în 1999. Actorul a jucat până acum în mai multe filme precum „Despre oameni şi melci” (regia Tudor Giurgiu), „Cealaltă Irina” (regia Andrei Gruzsniczki), „Cea mai fericită fată din lume” (regia Radu Jude), „Hârtia va fi albastră” (regia Radu Muntean), „Marilena de la P7” sau „California Dreamin' (nesfârşit)” (regia Cristian Nemescu), acestea fiind doar câteva dintre filmele în care Andi Vasluianu a jucat.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg