Un profesor de muzică şi o tânără exotică formează un nou cuplu în lumea muzicală

Ultima actualizare:

    Oliver Popa a lansat o nouă melodie, intitulată „Hello”, în duet cu o tânără solistă, Maryfoto: arhiva personală
Oliver Popa a lansat o nouă melodie, intitulată „Hello”, în duet cu o tânără solistă, Maryfoto: arhiva personală

Profesorul de muzică Oliver Popa a revenit în muzică cu o nouă colaborare, de această dată cu Mary, o tânără foarte exotică pe care a căutat-o ceva vreme. Cei doi au intrat în studoiul de înregistrări şi pregătesc mai multe surprize muzicale.

Prima colaborare muzicală a celor doi se numeşte „Hello”, iar piesa a fost compusă de DJ Raoul Russu alături de Sandu Nicolae – Nixel, pe textul lui Mihai Adrian Lungu şi înregistrată în studioul MA-Studio. Partenera lui Oliver se numeşte Mary şi e o tânără exotică, foarte drăguţă şi sexy, pasionată de muzică. Lui Mary îi curge prin vene sânge din Nigeria, Franţa şi România, căci solista are descendenţi din aceste ţări.

Solista a povestit pentru Click! că a urmat cursuri de actorie şi modeling la Milano, unde a avut ocazia să joace şi în reclame tv. Dar pasiunea ei pentru muzică a fost mai mare şi a decis să îşi încerce norocul şi în domeniul muzical. „Oliver era în căutare de o voce feminină şi aşa a început frumoasa noastră colaborare la această piesă. Şi sperăm că nu va fi ultima”, a declarat Mary, pentru Click!

Oliver Popa crede că a găsit varianta ideală şi cei doi pregătesc deja mai multe surprize musicale. 

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net