Un solist român: „La 15 ani, mi-a căzut părul din cauza stresului”


    Daniel Trifu cântă piese din folclorul muntenesc şi dobrogean
Daniel Trifu cântă piese din folclorul muntenesc şi dobrogean

Îi vedem mereu pe scenă cu zâmbetul pe buze şi ne imaginăm că au şi au avut o viaţă frumoasă, lipsită de griji. Ei bine, artiştii noştri pot să-şi ascundă foarte bine depresiile şi traumele copilăriei. Este cazul interpretului de muzică populară Daniel Trifu, care a trecut, la 15 ani, printr-un adevărat şoc.

Vă întrebaţi de ce Daniel poartă mereu ceva pe cap? Iarna căciulă, vara pălărie?! Am aflat misterul. Artistul nu prea are cu ce se lăuda, la capitolul podoabă capilară. La 15 ani, i-a căzut părul. „Eu eram răsfăţatul familiei, primul băiat după două generaţii de fete. De la cocoloşitul întregii familii, m-am trezit în disciplina de la internatul liceului, unde trebuia să respect rigorile milităreşti de la Seminarul Teologic. Aveam permisie acasă o dată la o lună şi jumătate. Căpătasem o fobie de singurătate din cauza rupturii de familie, mă simţeam singur şi părăsit. Şocul a fost atât de puternic, încât la 15 ani mi-a căzut tot părul”, mărturiseşte artistul.

Acum, frica de singurătate o depăşeşte prin muzică şi înconjurându-se de prieteni. Acestea două îi tratează orice depresie. De altfel, recunoaşte că a început să cânte pentru a scăpa de teama de singurătate. „Chefurile cu taraful şi cu prietenii mei dragi, concertele de muzică clasică, sesiunile prelungite de vizionări de filme şi vizitele acasă, în locurile în care am copilărit (n.r. Ialomiţa) mă pun rapid pe picioare. Orice depresie are leac, orice gând negativ dispare ca prin farmec de câte ori recurg la aceste acţiuni”, a declarat Daniel Trifu.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
Cozonac
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
loredana groza jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg