Un stilist le face praf pe divele momentului: ”Mihaela e îmbătrânită, Rogoz parcă e profesoară la pensie”

Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu poartă ţinute de infarct la emisiune
Mihaela Rădulescu poartă ţinute de infarct la emisiune

Dana Rogoz, Adelina Pestrițu, Mihaela Rădulescu sau Laura Cosoi au fost puse sub lupă de către hair-stylistul vedetelor Adi Constantin. Nici proaspăta mămică Bianca Drăgușanu nu a scăpat de critici, chiar dacă a plecat de la maternitate ca de la coafor. Dacă au respectat vedetele noastre tendințele sau nu ne-a spus specialistul după ce le-a analizat fotografiile cu coafurile recente.

Bianca Drăgușanu a trecut prin mai multe schimbări de look. Şi-a vopsit părul de-a lungul timpului, iar sitlistul Adi Constantin a dat verdictul.


    Adi Constantin este stilistul vedetelorfoto: arhiva personală
Adi Constantin este stilistul vedetelorfoto: arhiva personală

"Orice femeie admiratoare a ta care deschide un catalog de culori în momentul în care vrea să te imite te asociază cu nuanțe arămii şi are poze cu tine din aceea perioadă în care tu ai făcut din nuanţele ciocolatiu-arămiu un trend! Așadar, Bianca, renunță la aceste peruci blonde care nu îți fac decât să te ducă într-o zonă mult prea depășită. Trăsăturile tale sunt mult prea frumoase pentru a le ține ascunse și, mai ales, să fie neutralizate de aceste nuanțe de blond inspid”

Bianca Drăguşanu nu mai este roşcată
Bianca Drăguşanu nu mai este roşcată

Coafura Mihaelei Rădulescu a fost şi ea analizată pe toate părţile şi rezultatul primit de la stilist nu este unul favorabil. ”Am ajuns la concluzia că Mihaela nu vrea să aibă o culoare unitară care să se încadreze într-o anumită familie de nuanțe, nu ascultă sfatul stiliștilor și face alegeri proaste în materie de păr! Culoarea pe care o are acum o îmbătrânește și mai mult. Are mai multe baze pe suprafața părului, reflexii total nedefinite care o duc într-o zonă nepotrivită. Pare că s-a vopsit singură acasă și nu că ar fi un lucru greșit să te vopsești acasă, însă e ca și cum a greșit total procesul. Oricum, prea mult, prea negru! Recomand un castaniu cald, armonios! P.S: Eva Longoria poate fi o inspirație!”, a spus Adi Constantin.

Adelina a fost felicitată de stilişti pentru tunsoarea pixie
Adelina a fost felicitată de stilişti pentru tunsoarea pixie

Adelina Pestriţu a făcut o schimbare îndrăzneaţă şi se pare că a tras lozul câştigător. ”Felicitari Adelinei pentru curaj. Feminitate nu înseamnă doar păr lung, dragelor, iar Adelina este o dovadă vie de evoluție maximă din punct de vedere stilistic. Această tunsoare îi dă un aer interesant, atrage mai mult atenția, are mai mult impact. Plus că tunsoarea se potrivește de minune și cu noul stil vestimentar”, a spus stilistul despre noul look al brunetei.

Dana Rogoz s-a tuns pentru a-şi dona părul
Dana Rogoz s-a tuns pentru a-şi dona părul

Laura Cosoi s-a măritat şi pare schimbată şi la capitolul înfăţişare. Actriţa a renunţat la blondul care a consacrat-o.  ”Ani la rând ai avut un blond impecabil, ai inspirat, ai arătat extraordinar de bine, dar în ultima perioadă nu mai semeni cu cea din trecut! Acum rătacești în monotonul «balayage wanna be» (n.r. părul vopsit în tonuri foarte naturale) care a devenit banal, iar acest breton fluturaş nu îl înteleg! Revin-o la un power blond gheață, ești puternică, te reprezintă!”, a spus stilustul pentru actriţă. 

Adi Constantin este stilistul vedetelor
Adi Constantin este stilistul vedetelor

Dana Rogoz a renunţat la părul lung pentru a-l dona. A fost apreciată pentru gestul ei nobil, dar stilistul crede că nu o avantajează noua tunsoare.

”Dana, te-ai tuns pentru o cauză nobilă, bravo! Îți și stă bine cu părul scurt, însă culoarea pe care o ai, aranjat în felul acesta și cu ținutele pe care le abordezi pari o profesoară de istorie care este pe punctul de a ieși la pensie! Mult prea multă umbră pe chipul tău! Culoarea ar trebui schimbată urgent! Se cere luminozitate în părul tău, draga Dana!”, a fost sfatul specialistului pentru fosta "Abramburica".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net