Un tânăr fotbalist din Craiova s-a lansat în modă! Cine l-a inspirat

Ultima actualizare:

    Robert Bogdan a debutat în modă
Robert Bogdan a debutat în modă

Robert Bogdan, un fotbalist din Craiova, în vârstă de 21 de ani, s-a lansat în modă în plina pandemie. A realizat prima colecție de modă pentru femei și prima ședință foto, în care apare și el pentru a-și promova primele creații. Designerul Andreea Dogaru l-a inspirat și l-a motivat pentru a o lua pe acest drum. Iată ce spune tânărul Robert.

Robert Bogdan s-a reprofilat în pandemie și s-a apucat de modă. Influențat de designerul Andreea Dogaru, fostul fundaș a realizat prima ședință foto cu prima sa colecție, în care, alături de un model, își promovează creațiile care se bucură deja de succes.

  • Click!: Ai fost fotbalist de performanță ?

Robert Bogdan: Da, am fost, am jucat pentru Craiova, am debutat la seniori într-un amical cu Salzburg, apoi au început să apară accidentările, am fost în Olanda câteva luni la Zwolle, câteva luni la Haga, iar apoi am fost împrumutat de cei de la Craiova la Juventus București, unde am și debutat în Liga 1. Am jucat pentru toate Naționalele de juniori ale României contra multor țări.

  • Cum ai trecut de la fotbal la modă?

Mereu mi-au plăcut hainele, ca să fiu sincer, am o colecție întreaga de outfituri, care sunt extrem de bine alese și la un moment dat, fiind dezamăgit de modul în care aleg să se îmbrace anumite domnișoare, m-am gândit că aș putea încerca o carieră în modă, aici am fost destul de influențat și de Andreea Dogaru.

Robert Bogdan a realizat prima ședință foto cu prima sa colecție
Robert Bogdan a realizat prima ședință foto cu prima sa colecție
  • Te-ai apucat de modă doar din pasiune sau speri ca pe viitor să faci o carieră în acest domeniu?

La început a fost ca o pasiune, însă cu cât aprofundez mai mult, cu atât îmi doresc să mă perfecționez, iar pe viitor am programat un shop online și un show-room pentru început.

  • Ce te inspiră?

În creațiile mele cel mai des sunt redate trăiri, contează foarte mult starea în care sunt în acel moment, dar bineînțeles că mă inspiră și oamenii, natura.

  • Ce țări ai vizitat ?

Am vizitat aproape toată Europa, câteva țări arabe, însă sufletul meu a rămas în Praga, unde m-am întors de încă 2 ori.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg