Unde a dispărut Anemona ex-A.S.I.A! Uite ce face acum!

Ultima actualizare:

    Anemona Niculescu, 39 de ani
Anemona Niculescu, 39 de ani

Fosta componentă a trupei A.S.I.A, dar şi fostă actriţă în telenovela “Secretul Mariei” (Antena 1), a cam dispărut din peisajul monden. Însă Anemona Niculescu continuă să joace, să cânte şi să facă tot ceea ce-i place. Click! a stat de vorbă cu solista şi a aflat cu ce se ocupă acum, la aproape de 20 de ani de la lansarea trupei-fenomen.

Chiar dacă trupa A.S.I.A s-a destrămat abia în 2006, Anemona Niculescu (39 de ani) a renunţat la proiectul respectiv în 2000. Actriţa a continuat să facă teatru, pentru care s-a pregătit intens, iar în 2005 a jucat în telenovela de succes “Secretul Mariei”, ca mai apoi să joace şi în filmul “Păcală se întoarce”. De atunci a cam dispărut din peisajul autohton şi am vrut să vedem care este viaţa ei acum.


    Aşa arată acum Anemona Niculescufoto: arhivă personală
Aşa arată acum Anemona Niculescufoto: arhivă personală

“Sunt profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, unde predau actorie împreună cu Maia Morgenstern şi Tache Florescu. Anul trecut am predat şi canto. Voi juca într-un film serial, al cărui scenariu tocmai l-am terminat de citit şi despre care vă pot spune că este minunat şi că promovează România, tradiţia şi valorile româneşti, fiind un periplu prin ultimii 2000 de ani de istorie, de la Decebal încoace, fiind un prilej de a arăta frumuseţile României şi resursele ei minunate. Filmul aduce în prim plan grija pentru mediul înconjurător, educaţia, inteligenţa emoţională, idealurile înalte, idea de unitate şi multe altele, pe care prefer să nu le divulg încă. Cânt în fiecare zi cu băieţelul meu (n.r. în vârstă de 5 ani), căruia m-am dedicat în ultimii ani. Şi nu numai în casă, ci şi în maşină, pe stradă, la joacă, peste tot. Mă bucur să constat că are ureche muzicală şi cântă cu mare plăcere. Acum repetă la nesfârşit «Vals»-ul lui Smiley. Am terminat de scris o carte, după lucrarea mea de cercetare pentru doctorat, cu titlul: «Actorul, profilul psihologic şi profesional», care va avea lansarea anul viitor”, ne-a povestit Anemona. Am vrut să ştim ce a mai făcut pe plan muzical, după ce a părăsit trupa din care a făcut parte. “După ce am plecat din trupa A.S.I.A., am colaborat cu mai mulţi artişti şi iubitori de artă, printre care Formaţia Provincialii (Noaptea pe covor), Flying Charm, DMS (Cumva, Cândva)”, ne-a mai spus Anemona Niculescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net