Unde își petrec ziua de naștere Angela Similea și Mirabela Dauer

Ultima actualizare:

    Mirabela a primit mesaje de apreciere de la colegii de breaslă și prieteni
Mirabela a primit mesaje de apreciere de la colegii de breaslă și prieteni

Angela Similea, Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Daniel Iordăchioaie sunt născuți în aceeași azi, azi, 9 iulie. Trei din cei patru artiști își sărbătoresc aniversarea peste hotare.

Ziua de 9 iulie ar putea fi numită ”ziua muzicii ușoare românești”. Angela Similea, Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Daniel Iordăchioaie sunt născuți pe data de 9 iulie.


    Mirabela își petrece ziua de naștere la Viena, alături de prieteni
Mirabela își petrece ziua de naștere la Viena, alături de prieteni

Angela Similea își petrece aniversarea departe de casă, la niște prieteni în Suedia, iar Mirabela Dauer a plecat încă de ieri la Viena. Și Daniel Iordăchioaie se află în Germania, la un parc de distracții, alături de fiica lui, Salma. Margareta Pâslaru se află în țară și a primit sute de mesaje de felicitare, aidoma colegilor ei.


    Daniel Iordăchioaie, alături de fiica sa
Daniel Iordăchioaie, alături de fiica sa

Urările din partea celorlalți artiști nu întârziat să apară. ”Dintotdeauna, data de 9 iulie a avut o mare însemnătate pentru muzica ușoară românească. S-au potrivit astrele, conjuncturile, destinele într-un fel încât în ziua aceasta să fie născuți patru dintre cei mai importanți artiști ai genului, nume de legendă, care-au dăruit o viață artei românești – MIRABELA DAUER, ANGELA SIMILEA, MARGARETA PÂSLARU și DANIEL IORDĂCHIOAIE. Le urez tuturor ani mulți de viață și de cântec, cu bucurii nemăsurate! Firește că mă leagă o prietenie specială, "certificată" în două duete memorabile, de minunata Mirabela, voce unică, artist desăvârșit! Mira e o enciclopedie de șlagăre, un tonomat al celor mai speciale cântece din istoria noastră.


    Mirabela împreună cu Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă de Fuego
Mirabela împreună cu Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă de Fuego

Mi-aduc aminte că pe la patru ani cântam "Taina nopții" și-mi doream ca la un moment dat să o întâlnesc pe cea care ne oferea atâtea motive de fericire. Sunt onorat de prietenia sa, de orice clipă petrecută împreună și-mi doresc să ne fie aproape, pe scenă, cât mai mult timp! Pentru toate „diminețile cu ferestre deschise”, pentru „fotoliul din odaie”, „frunza albastră și stelele ce dorm pe-o frunză”, la mulți ani, dragă Mirabela, „privighetoare” ce cântă!”, scrie Paul Surugiu-Fuego pe Facebook. Și prietenii ei de la Alesis au ținut să-i transmită Mirabelei urările lor. ”La mulți ani excepționali, Mira Dauer! Să ne trăiești sănătoasă, mulți, mulți ani și să te bucuri de tot ce e mai frumos!”, i-au transmis colegii ei, Alina și Romeo de la Alesis.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp