Unde pleacă Jojo de ziua ei! Ce surpriză i-a făcut Paul Ipate

Ultima actualizare:

    Jojo împlinește 37 de ani Foto Instagram
Jojo împlinește 37 de ani Foto Instagram

Actrița Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă Jojo, împlinește pe 22 aprilie frumoasa vârstă de 37 de ani. Cum nu putea să lase lucrurile la voia întâmplării, cu ocazia evenimentului, partenerul ei de viață i-a pregătit o surpriză.

Paul Ipate a dort să-i ofere lui Jojo un cadou mai special, pe care aceasta să îl țină minte multă vreme de acum în colo. Pentru a evada o perioadă din cotidian și a se putea relaxa împreună, cu ocazia aniversării actriței, Paul a decis să îi ofere iubitei sale o vacanță bine-meritată. Sâmbătă, aceștia vor avea biletele pregătite pentru o destinație romantică și plină de poezie: Veneția. Prezentă la un eveniment organizat de Viva, Jojo a dezvăluit detaliile legate de frumoasa surpriză și cum va urma să-și sărbătorească aniversarea. „Sâmbătă, eu nu mai ştiu când este marţi, când este miercuri, numai în funcţie de programul copilului meu sau al copiilor mei. Sâmbătă vom avea un weekend escape. Plecăm un pic din oraş, mergem în Veneţia, pentru că este ziua mea duminică. Am ales împreună destinaţia, însă asta a făcut parte dintr-o chestiune pregătită pentru mine, de către Paul. Abia aştept. Sunt un pic răcită acum, dar sper să îmi mai revin până sâmbătă, când plecăm”, a declarat actrița. 


    Jojo, alături de Paul, împreună într-o vacanțăFoto Instagram
Jojo, alături de Paul, împreună într-o vacanțăFoto Instagram

Jojo a debutat în televiziune în 1995, pe când avea doar 14 ani și a jucat în primul său spectacol de teatru în anul 2003.  Aceasta a cochetat și cu modelling-ul, apărând chiar și în unul din numerele revistei Playboy. 

Jojo mai are din căsătoria anterioară cu Ionuț Grama, un băiețel, pe nume Achim, iar cu Paul Ipate are o fetiță, pe nume Zora. Actrița a glumit acum ceva timp pe rețelele de socializare, într-un filmuleț amuzant, că și-ar mai dori un copil alături de Paul. 

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net