Unde s-a angajat Elena Băsescu. Mezina lui Traian Băsescu s-a vaccinat la locul de muncă

Ultima actualizare:

    Foto Facebook
Foto Facebook

Elena Băsescu, fost europarlamentar, s-a vaccinat zilele trecute împotriva COVID-19 la Parlament. Fiics fostului preşedinte a putut să fie vaccinată la acest centru pentru că este angajată a legislativului, fiind în prezent consilieră la Comisia de Afaceri Europene. Ce salariu încasează lunar aceasta.

Aceasta a postat pe Facebook miercuri că s-a vaccinat împotriva Covid-19, la Parlamentul României – Camera Deputaţilor. Imediat, unii internauţi au atacat-o, acuzând-o că a sărit rândul la vaccinare. Prezenţa acesteia în Parlament e explicată prin faptul că este angajată a legislativului României.   

Conform adevărul.ro, care citează surse din instituţie, Elena Băsescu a fost angajată până la terminarea fostei legislaturi la grupul Partidului Mişcarea Populară. Ulterior, fiind angajată pe perioadă nedeterminată, Elena Băsescu a ajuns să fie consilieră la Comisia de Afaceri Interne, din moment ce PMP nu a mai trecut pragul.

Potrivit sursei citate, Elena Băsescu ar avea o leafă de aproape 6.000 de lei lunar. De altfel, o altă publicație online a punctat faptul că Elena Băsescu a dat concurs pentru funcţia din Parlament, acesta fiind organizat imediat după alegerile locale din toamna trecută. Sursa menţionată vorbeşte despre faptul că fostul europarlamentar ar ajunge să primească 11.000 de lei, însă e vorba de venitul brut.  

Elena Băsescu a candidat toamna trecută pe listele PMP pentru un loc de deputat în Constanţa, însă partidul său nu a trecut pragul electoral. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Elena Băsescu a primit în 2019 doar indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare. Pensiile alimentare s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la doar 38.000 de lei.  

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net