Unde și cu cine s-a relaxat Andi Moisescu înainte de a reveni la «Pe Bune!?»

Ultima actualizare:

    Andi Moisescu s-a relaxat în România, la munte, alături de Olivia Steer și de cei doi băieți ai lorfoto: arhiva personală/Instagram
Andi Moisescu s-a relaxat în România, la munte, alături de Olivia Steer și de cei doi băieți ai lorfoto: arhiva personală/Instagram

Fanii emisiunii "Pe Bune!?" trebuie să știe că Andi Moisescu s-a întors la cârma quizshow-ului alături de Costi Diță și Mihai Bobonete. Click! a fost în culisele emisiunii și la final a stat de vorba cu Andi Moisescu despre cât de dor i-a fost de show, despre familie, soție și cei doi băieți ai lor.

După două sezoane în care a stat deoparte, ocupat cu alte proiecte, iată că Andi Moisescu (48 de ani) s-a întors la "Pe Bune", show-ul cu cele mai ciudate și nebunești întrebări și răspunsuri. Am aflat că cel mai dor i-a fost lui Andi de "pofta de a râde cu cei din echipă. Noi venim aici cu o singură miză: să ne distrăm. Niciunul dintre noi nu aveam nicio ambiție, nici eu, nici Costi, nici Bobo. Aici nu vii să arăți că ești deștept și ai citit zece cărți sau niciuna, că ești perspicace sau nu. Emisiunea este despre pofta despre a te distra, nici nu contează cine câștigă, pentru că nu pleacă cu nimic acasă", ne-a spus Andi.


    Andi Moisescu se întoarce la emisiunea ”Pe bune?!”, alături de Costi Diță și Mihai Bobonetefoto: Pro TV
Andi Moisescu se întoarce la emisiunea ”Pe bune?!”, alături de Costi Diță și Mihai Bobonetefoto: Pro TV

Prezentatorul emisiunii începe lucrul cu mult înainte de show, pentru că el face filmulețele cu răspunsurile corecte la întrebări. "Pregătirea emisiunii e lungă, colegii mei caută fapte inedite și trebuie să găsești și niște variante incorecte. Apoi să înregistrezi voice over-urile - sezonul asta am inregsitrat 165 de voice over. În funcție de programul meu înregistrez cam în fiecare zi 10, 20, 30 pe zi. Mai mult nu pot, ești stors. E de muncă și suntem o echipă sudată", ne-a spus Andi.

Andi Moisescu: ”Cine vrea să-și facă timp, trebuie să-și facă ordine în viață”

Vedeta ne-a povestit și cum s-a relaxat înainte de a începe filmările la "Pe Bune" și la Apropo TV. Iar din septembrie, începe și ”Românii au talent”. "Am fost o săptămână în Retezat și în Parâng. Cine vrea să-și facă timp, trebuie să-și facă ordine în viață. Am făcut multe poze, a fost o vacanță activă. Am fost la o sărbătoare locală care se chema «Măsuratul oilor», la o stână. Am fost cu băieții, care au 13 și 15 ani, Luca și David", ne-a spus Andi.

Vedeta ne-a povestit despre pasiunea puștilot, și anume bicicletele. "Am depășit faza de îngrijorare, trebuie să știi că sporturile astea urbane mai lasă și urme. Sincer, orice mai lasă urme. Ei au multe pasiuni. Le plac sporturile urbane pentru că de mici sunt crescuți în skate park și au făcut pasiuni pentru tot ce se învârte pe acolo, role, skateboard, biciclete, trotinete. Soția mea îi susține și nu le interzice, chiar a mers de mai multe ori cu ei decât am fost eu în skate park. Și întotdeauna i-a încurajat. Din fericire nu și-au rupt mâna sau piciorul, dar julituri, trânte, au mai avut.

Copiii sunt destul de elastici când sunt mici și să nu-și închipuie lumea că ei au început direct cu o cascadorie. Au avut multe încercări până au reușit", ne-a spus Andi Moisescu.

Citește și:

Când a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer

Andi Moisescu: «Nu ştiu unde vreau să ajung, dar trebuie să-mi revizuiesc atitudinea»

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net