Unicul fiul al Angelei Similea, Sorin Hilgen, a împlinit 46 ani

24 octombrie 2018
Angela Similea, în martie 2018, la lansarea cărţii lui Octavian Ursulescu jpeg
Angela Similea, în martie 2018, la lansarea cărţii lui Octavian Ursulescufoto: Dorin Constanda

Azi, 24 octombrie, Angela Similea ├«╚Öi serbeaz─â unicul fiu, pe Sorin Hilgen, pe care ├«l are din c─âsnicia cu cel de-al doilea so╚Ť, Sorin Movileanu, de profesie chitarist. Fiul artistei a ├«mplinit 46 de ani. Solista face naveta la el, ├«n SUA, ╚Öi la cei doi nepo╚Ťi d─ârui╚Ťi de acesta.

Angela Similea (72 ani) ├«╚Öi s─ârb─âtore╚Öte azi fiul, care a ├«mplinit 46 de ani. Sorin Hilgen este b─âiatul Angelei ╚Öi al celui de-al doilea so╚Ť al ei, chitaristul Sorin Movileanu. Fiul interpretei este specialist ├«n calculatoare, este stabilit de mai bine de dou─â decenii peste Ocean, ├«n Sudbury, Massachusetts, ╚Öi a fost ├«nfiat de cel de-al treilea so╚Ť al interpretei, omul de afaceri olandez Jan Hilgen. Artista a avut patru c─âsnicii.

Sorin, fiul Angelei Similea, la înmormântarea lui Victor Surdu jpeg
Sorin, fiul Angelei Similea, la înmormântarea lui Victor Surdu

Primul so╚Ť al Angelei a fost Andi Constantin, de profesie electrician, iar ultimul, Victor Surdu, care a murit ├«n aprilie 2011, l─âs├ónd-o pe artist─â cu numeroase datorii la banc─â, ├«n urma unor ├«mprumuturi. Din acest motiv, Angela Similea ╚Öi-a scos la v├ónzare palatul din satul Mataraua, comuna Belciugatele, ├«n urm─â cu 4 ani. Vila a fost scoas─â la v├ónzare cu 750.000 de euro ├«ns─â, cu toate c─â a l─âsat la pre╚Ť, nu a reu╚Öit s─â o v├ónd─â. Angela Similea face naveta ├«n SUA la fiul ei ╚Öi la cei doi nepo╚Ťi d─ârui╚Ťi de acesta, Grace (21 ani) ╚Öi Jan Christian (23 ani). Sorin Hilgen s-a c─âs─âtorit cu o americanc─â ├«n anul 2003, Nicole, c├ónd au f─âcut o nunt─â de vis ├«n palatul de la Mataraua, situat la 45 de km de Bucure╚Öti. Aceasta a fost ╚Öi singura nunt─â la care a c├óntat interpreta noastr─â.

Sorin, la propria nuntă, în 2003 jpeg
Sorin, la propria nuntă, în 2003

Vila fiului interpretei este înconjurată de o pădure

Casa ├«n care locuie╚Öte Sorin Hilgen ╚Öi familia sa, amplasat─â ├«n mijlocul unei p─âduri, este evaluat─â la 750.000 de dolari. ├Än interior predomin─â mobilierul din lemn masiv. Sufrageria este uria╚Ö─â, beneficiaz─â de ╚Öemineu, iar punctul forte este curtea imens─â, ├«nconjurat─â de o superb─â p─âdure. Aici ├«╚Öi petrecer artista vacan╚Ťele, c├ónd ├«╚Öi viziteaz─â fiul ╚Öi nepo╚Ťii.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg