Unicul fiul al Angelei Similea, Sorin Hilgen, a împlinit 46 ani

Ultima actualizare:

    Angela Similea, în martie 2018, la lansarea cărţii lui Octavian Ursulescufoto: Dorin Constanda
Angela Similea, în martie 2018, la lansarea cărţii lui Octavian Ursulescufoto: Dorin Constanda

Azi, 24 octombrie, Angela Similea își serbează unicul fiu, pe Sorin Hilgen, pe care îl are din căsnicia cu cel de-al doilea soț, Sorin Movileanu, de profesie chitarist. Fiul artistei a împlinit 46 de ani. Solista face naveta la el, în SUA, și la cei doi nepoți dăruiți de acesta.

Angela Similea (72 ani) își sărbătorește azi fiul, care a împlinit 46 de ani. Sorin Hilgen este băiatul Angelei și al celui de-al doilea soț al ei, chitaristul Sorin Movileanu. Fiul interpretei este specialist în calculatoare, este stabilit de mai bine de două decenii peste Ocean, în Sudbury, Massachusetts, și a fost înfiat de cel de-al treilea soț al interpretei, omul de afaceri olandez Jan Hilgen. Artista a avut patru căsnicii.

Sorin, fiul Angelei Similea, la înmormântarea lui Victor Surdu
Sorin, fiul Angelei Similea, la înmormântarea lui Victor Surdu

Primul soț al Angelei a fost Andi Constantin, de profesie electrician, iar ultimul, Victor Surdu, care a murit în aprilie 2011, lăsând-o pe artistă cu numeroase datorii la bancă, în urma unor împrumuturi. Din acest motiv, Angela Similea și-a scos la vânzare palatul din satul Mataraua, comuna Belciugatele, în urmă cu 4 ani. Vila a fost scoasă la vânzare cu 750.000 de euro însă, cu toate că a lăsat la preț, nu a reușit să o vândă. Angela Similea face naveta în SUA la fiul ei și la cei doi nepoți dăruiți de acesta, Grace (21 ani) și Jan Christian (23 ani). Sorin Hilgen s-a căsătorit cu o americancă în anul 2003, Nicole, când au făcut o nuntă de vis în palatul de la Mataraua, situat la 45 de km de București. Aceasta a fost și singura nuntă la care a cântat interpreta noastră.

Sorin, la propria nuntă, în 2003
Sorin, la propria nuntă, în 2003

Vila fiului interpretei este înconjurată de o pădure

Casa în care locuiește Sorin Hilgen și familia sa, amplasată în mijlocul unei păduri, este evaluată la 750.000 de dolari. În interior predomină mobilierul din lemn masiv. Sufrageria este uriașă, beneficiază de șemineu, iar punctul forte este curtea imensă, înconjurată de o superbă pădure. Aici își petrecer artista vacanțele, când își vizitează fiul și nepoții.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net