Unii divorţează după o lună, alţii au 61 de ani împreună

Ultima actualizare:

    Bianca Rus şi Giani s-au căsătorit religios pe 7 octombrie 2018
Bianca Rus şi Giani s-au căsătorit religios pe 7 octombrie 2018

Bianca Rus şi Giani, iubitul ei, au avut, pe 7 octombrie, o nuntă de pomină, cu 350 de invitaţi, însă după petrecerea cu ştaif şi luna de miere în luxosul Dubai, şi-au spus ”Adio!”. În timp ce ea îl acuză de furt şi de agresiune fizică, pârâtul susţine că solista i-a tocat toate economiile.

Nu are noroc în dragoste, şi pace! Bianca Rus (31 de ani) a slăbit, de dragul lui Giani, peste 40 kg, în urma unei operaţii de micşorare a stomacului. A vrut să fie o mireasă suplă şi frumoasă, în ziua în care i-a jurat dragoste veşnică chipeşului iubit, aşa că a pus lacătul pe frigider. Nunta s-a desfăşurat ca-n poveşti, a urmat chiar şi o lună de miere romantică, prin urmare nimic nu prevestea despărţirea solistei de soţul ei. Din păcate, nu este un divorţ în termeni amiabili, acuzându-se reciproc de tot felul de grozăvii.

Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu au fost  surprinşi la plimbare, de fotoreporterii Click!
Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu au fost surprinşi la plimbare, de fotoreporterii Click!

După ce ea s-ar fi plâns apropiaţilor că Giani ar fi lăsat-o fără bijuteriile din aur, în momentul în care el a părăsit căminul conjugal, ba că ar mai fi şi altoit-o, ginerică a luat foc: “Nu am cum să stau în familia aia, din punct de vedere psihic. După ce am venit din Dubai, fratele ei m-a strâns de gât, în timp ce eu şi Bianca aveam o discuţie în contradictoriu. După căsătorie, ea mă punea să-i schimb mobila de bucătărie. Trăgeam doar eu, ea doar îmi toca banii. Eram bun doar să investesc în casa ei. După ce am plecat, nu m-a mai căutat. Nu i-am luat bani sau bijuterii, dimpotrivă, Bianca mi-a luat şi banii mei, nu ştiu unde sunt nici acum. Nu ne vom împăca, divorţul continuă!”, a declarat el, ieri, pentru Click!

Bianca susţine că a fost bătută

În timp ce tinerii însurăţei se ceartă ca la uşa cortului, iată că în show-biz există totuşi şi căsnicii durabile. Este vorba despre cei doi actori de calibru, Ileana Stana Ionescu (82 de ani) şi Andrei Ionescu, care recent au sărbătorit 61 de ani de cununie: „ Dragostea, înţelepciunea şi prietenia au stat la baza relaţiei noastre. Soţul meu are un mare merit, e un tip  echilibrat, înţelept, mai calm, eu sunt mai explozivă. Suntem unul şi acelaşi”, ne-a spus actriţa. 

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net