Unul dintre ei va câştiga 100.000 de euro la «Vocea României»

Ultima actualizare:

    Cristina Bălan, singura fată din concurs, în echipa lui Tudor Chirilă. Tomi Weissbuch e cel mai tânăr concurent, în echipa lui Marius Moga. Tobi Ibitoye este din Nigeria şi studiază la noi biologia. Michel Kotcha este din Coasta de Fildeş
Cristina Bălan, singura fată din concurs, în echipa lui Tudor Chirilă. Tomi Weissbuch e cel mai tânăr concurent, în echipa lui Marius Moga. Tobi Ibitoye este din Nigeria şi studiază la noi biologia. Michel Kotcha este din Coasta de Fildeş

Vineri seara, publicul a votat şi a ales cele mai bune patru voci care se vor bate, săptămâna viitoare, pentru trofeul “Vocea României” şi premiul în valoare de 100.000 de euro. Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye din echipa Smiley, Cristina Bălan din echipa Tudor şi Tomi Weissbuch din echipa Moga vor încerca să dea tot ce-i mai bun din ei, în marea finală. Cine crezi că are mai multe şanse?

Contează vocea, dar nu numai. Prezenţa scenică, emoţia transmisă, melodia aleasă, precum şi povestea de viaţă a fiecărui concurent, toate acestea vor impresiona, într-un fel sau altul, publicul care va vota săptămâna viitoare. Noi am încercat să vi-i prezentăm pe cei patru finalişti, cu bune şi cu rele, rămânând să decideţi voi cine va fi alesul.

Cristina Bălan

Plusuri

  • A făcut parte dintr-o trupă şi are experienţă pe scenă. Siguranţa, vocea puternică, show-urile pe care le face impresionează.
  • E foarte determinată, poate lupta până la capăt fără să se lase copleşită de emoţii pentru că şi în viaţa de zi cu zi trebuie să fie la fel (este mamă de gemeni).
  • A căpătat şi mai multă încredere că place publicului, după ce în semifinală a luptat cu Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinţi, unul dintre favoriţii de până acum ai telespectatorilor.

Minusuri

  • Unii au considerat-o un artist consacrat care nu ar fi avut ce să caute într-o astfel de competiţie a vocilor. Antrenorul ei, Tudor Chirilă, a explicat că, de fapt, dacă Pro TV nu ar fi specificat că a făcut parte dintr-o trupă, nimeni nu ar fi ştiut cine e Cristina Bălan. De alt­­fel, mulţi concurenţi au cântat în tot felul de trupe, mai mult sau mai puţin cunoscute.
  • Trebuie să se lupte cu trei concurenţi pe care de fiecare data până acum publicul i-a votat masiv.
  • Cântă piese mai puţin cunoscute publicului.

Tomi Weissbuch

Plusuri

  • Are carismă, look potrivit pentru o tânără vedetă, posibilităţi de ascensiune.
  • Tinereţea şi inocenţa lui pot sensibiliza publicul.
  • Îi are de partea lui pe toţi colegii de şcoală şi nu numai. Fiind cel mai tânăr din concurs, generaţia tânără pe care o reprezintă îl poate vota masiv.

Minusuri

  • Lipsa de experienţă şi emoţiile uriaşe îl pot copleşi.
  • Încă mai are mult de lucrat pe tehnica vo­cală.
  • Nu are o voce puternică, se simte că e un copil, astfel că i-ar fi mai greu să se impună pe o piesă mai gravă, complicată.

Tobi Ibitoye

Plusuri

  • Are o voce impresionantă, cu toate că nu are niciun fel de pregătire în muzică, fiind de profesie bio­­chimist. Acest lucru se poate considera un avantaj.
  • Faptul că un nigerian a ales să studieze şi să locuiască în ţara noastră i-a atras simpatia românilor, care, ca o recompensă, l-au votat masiv.
  • Are un timbru al vocii special şi versatilitate vocală, lucruri care i-au atras de fiecare dată numai cuvinte de laudă din partea antrenorilor.

Minusuri

  • Recunoaşte că nu mai cântase niciodată pe o scenă, până acum.
  • Este pentru prima dată în finala unei competiţii cu un premiu de o asemenea anvergură.
  • Antrenorul lui, Smiley, trebuie să se împartă la doi şi să se ocupe şi de colegul Michel Kotcha, spre deosebire de Cristina Bălan şi Tomi Weissbuch, care se vor putea bucura, săptămâna viitoare, de întreaga atenţie a antrenorilor lor.

Michel Kotcha

Plusuri

  • Este foarte modest, umil chiar, nevenindu-i să creadă că a ajuns până aici.
  • De fiecare dată se bucură ca un copil de aprecierile antrenorilor şi ale românilor care l-au votat.
  • Nu a stârnit niciun fel de controverse până acum, este ascultător şi extrem de muncitor.

Minusuri

  • Nu este obişnuit cu popularitatea.
  • Va fi stresat să nu deza­­măgească
  • Nici el nu are pregătire în muzică, fiind de profesie inginer.

Flash News

Loredana, fără concurent în finală

Reguli noi în sezonul acesta, la „Vocea României” (Pro TV). Vineri seara a fost etapa duelurilor încrucişate, unde antrenorii şi-au pus concurenţii faţă în faţă cu cei din celelalte echipe. Au fost câte doi concurenţi în competiţie, publicul alegând unul. Ambii concurenţi din echipa lui Smiley au trecut mai departe, pe când Loredana a rămas fără niciun reprezentant.

Duelurile „s-au potrivit” cum nu se putea mai bine

Doi străini (Antonio Fabrizi cu Michel Kotcha), două vedete (Cristina Bălan cu actorul din Las Fierbinţi Mihai Rait), doi puştani (Tincuţa Fernea cu Tomi Weissbuch) şi doi bărbaţi iubitori de rock (Alex Florea cu Tobi Ibitoye).

„Vocea” s-a putut urmări şi în pauzele de publicitate

Tot ca o premieră, în pauzele de publicitate cei de acasă au putut urmări live ce se întâmplă în platou. Au văzut cum se pregătesc antrenorii înaintea intrării în direct, cum sunt machiaţi şi aranjaţi de echipa de make-up artişti, cum se curăţă scena, cum Tudor Chirilă dă autografe şi se pozează cu fanii sau cum Pavel Bartoş ţopăie şi întreţine atmosfera.

Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă au cântat fiecare câte o piesă recent lansată

Chirilă a urcat pe scenă alături de Vama şi a impresionat cu piesa „Declar pierdută ţara”, o melodie cu puternic mesaj de protest faţă de politica din România.

Audienţe

Peste 1,2 milioane de oameni au urmărit emisiunea de la Pro TV, pe întreaga durată de difuzare. În minutul de maximă audienţă de la ora 21.28, „Vocea României” a adus în faţa televizoarelor aproape 1,8 milioane de telespectatori.

Precizare

În prezentarea făcută Tincuţei Fernea, Pro TV a fost corect şi a amintit cu discreţie despre susţinerea de care tânăra s-a bucurat din partea Consiliului Judeţean Satu Mare. Antrenorul ei, Tudor Chirilă, a fost primul care a sesizat şi condamnat public gestul, fapt care nu l-a împiedicat să-şi facă până la final datoria faţă de „eleva” lui.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net