Ups! Valentina Pelinel a rămas în fundul gol pe stradă! S-a văzut mai mult decât era cazul

A vorbit întruna la telefonul mobil
A vorbit întruna la telefonul mobil

Dupa vizita pe care i-a făcut-o lui Cristi Borcea la penitenciarul Poarta Albă, Valentina Pelinel (35 de ani) a plecat pe litoral, împreună cu băieţelul ei, Milan Cristian. Blondina a ales să se relaxeze câteva zile la mare, însă a ezitat să se expună la soare şi să stea la plajă, deşi a dat jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe Valentina Pelinel, pe litoralul românesc, în timp ce ieşea dintr-un restaurant de lux şi se îndrepta spre hotelul unde era cazată. Blondina a reuşit să atragă toate privirile asupra sa, şi asta datorită faptului că şi-a revenit spectaculos după naştere.

Vântul şi-a făcut de cap cu rochia lui Pelinel
Vântul şi-a făcut de cap cu rochia lui Pelinel

Cu toate că a fost supusă unei operații de cezariană, intervenție după care recuperarea este mai grea decât în cazul unei nașteri naturale, vedeta arată acum extrem de bine. Nu are celulită, picioarele sunt tonifiate, iar burtica a dispărut complet.


    Vântul şi-a făcut de cap cu rochia lui Pelinel foto: Mihai Ionescu
Vântul şi-a făcut de cap cu rochia lui Pelinel foto: Mihai Ionescu

Îmbrăcată într-o rochiţă albă, scurtă, iubita lui Cristi Borcea a oferit un spectacol de zile mari prin staţiunea Mamaia. Atentă la telefonul mobil, pe care l-a butonat încontinuu, Valentina nu a avut nicio reţinere în a lăsa să se vadă mai mult decât era cazul, atunci când vântul i-a ridicat rochia. Cu siguranţă, cei din jurul ei au fost încântaţi de privelişte.

A confirmat că tatăl copilului ei e Cristi Borcea

Valentina Pelinel i-a făcut o vizită, din nou, lui Cristi Borcea (46 de ani), sâmbătă (13 august), la Penitenciarul Poarta Albă. Aceasta nu a fost singură, ci însoţită de Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela, dar şi de bebeluşul pe care îl are cu fostul boss dinamovist, Milan Cristian.

Extrem de fericită şi relaxată, Pelinel a petrecut vreme îndelungată în interiorul penitenciarului, iar la ieşire a făcut şi câteva declaraţii spumoase. Potrivit celor de la România Tv, blondina a recunoscut, într-un final, că tatăl fiului ei este Cristi Borcea.

"Nu s-a stabilit nimic cu botezul. Cristi va decide cine vor fi nașii, normal. Până nu va fi el lângă noi, până nu va fi liber, nu va fi botezul. S-a bucurat foarte tare când a văzut copilul, așa cum e și normal", a spus Valentina Pelinel, în momentul în care a ieșit de la vizita pe care i-a făcut-o fostului acționar dinamovist, loc în care a fost primită de Cristi Borcea cu un buchet de trandafiri.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg