Vă vine să credeți că e soția lui Pepe? Ce schimbare a făcut Raluca Pastramă în viața ei

Ultima actualizare:

    Așa arată acum Raluca, soția lui Pepe Foto Instagram
Așa arată acum Raluca, soția lui Pepe Foto Instagram

Raluca ex-Pastramă, actuală Pascu, și-a găsit o nouă pasiune! Soția lui Pepe s-a apucat de cursuri de machiaj și, cum cântărețul este un soț iubitor și atent la nevoile partenerei lui, s-a gândit să o surprindă pe aceasta. Cu ocazia zilei ei de naștere, Pepe i-a deschis soției lui un salon de machiaj, iar de atunci Raluca se simte în elementul ei.

Pentru a le arăta și admiratorilor ei ce iscusită a devenit în acest domeniu, Raluca a publicat pe rețelele de socializare și câteva imagini cu sine, aceasta realizându-și propriul machiaj. Cum make-up-ul a devenit în ziua de azi o artă, care nu numai că te scapă de eventualele probleme ale tenului, dar care reușește să mascheze și potențialele defecte, tehnica „de conturare” a feței fiind conoscută ca „făcătoare de minuni”, iată că și soția lui Pepe pare cu totul transformată! 

Ce transformare! O mai recunoașteți?
Ce transformare! O mai recunoașteți?

Soția lui Pepe, Raluca, transformare totală de look 

Pe lângă slujba ei de patroană la grădiniță, se pare că Raluca Pascu și-a dorit să își extindă afacerile, și cum este acum posesoarea unui studio de machiaj de mii de euro, muncește în prezent și ca make-up artist, aranjându-le pe doamnele și domnișoarele care îi calcă pragul. Studioul de machiaj, în care Pepe a investit câteva mii de euro ca să iasă ca la carte, are dotări moderne, pe măsură, însă nu este pentru publicul larg, cel puțin pentru moment. 

Așa arăta Raluca înainte
Așa arăta Raluca înainte

Totuși, artistul a dezvăluit că ori de câte ori are și el nevoie de serviciile unui make-up artist, pentru emisiuni sau clipuri muzicale, nu mai trebuie să dea banii în stânga și în dreapta, soția lui ocupându-se de acest lucru. Astfel, investiția lui este pe termen lung. 

„Studioul de machiaj e doar pentru ea și câteva prietene. E unul cu circuit închis. Raluca a făcut cursuri, și-a luat și diplomă. Îmi place că este foarte talentată. Machiajul este însă doar ca o pasiune, grădinița este prioritară”, a explicat Pepe, adăugând că, prin pasiunea ei, Raluca l-a scutit de plata make-up artiștilor când a avut nevoie să fie machiat: „Raluca m-a machiat de mai multe ori, pentru videoclipuri și pentru emisiuni. Și-mi place ce a ieșit”, a explicat Pepe pentru Libertatea. 

Studioul de machiaj este dotat corespunzător
Studioul de machiaj este dotat corespunzător

Acesta nu este însă, singurul business al familiei. Pepe, chiar dacă este ocupat cu emisiuni și concerte, se ocupă și barul pe care l-a achiziționat în urmă cu ceva vreme, clubul „RosaMaria Private Club”, iar soția lui Raluca are pe mână o grădiniță în zona Obor, denumită tot Rosamaria, după fetițele celor doi. 

Pepe susține noua pasiune a soției sale și este mândru de rezultatele finale
Pepe susține noua pasiune a soției sale și este mândru de rezultatele finale

Pepe și Raluca sunt căsătoriți de șapte ani

Pepe, pe numele său real Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca, care pe atunci purta numele Pastramă, pe 18 aprilie 2012. Cei doi soți au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012, dat fiind faptul că mireasa era deja însărcinată în ziua căsătoriei civile. Aceștia au împreună două fetițe, Maria, cea mare, și mezina familiei, Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii. În data de 21 iulie 2014, Pepe și Raluca s-au cununat și religios.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net