Vacanță de vis pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman! În ce loc romantic s-au sărutat

image
În ce loc romantic s-au sărutat Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman Foto: Instagram

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt în vacanță în Spania și se bucură din plin de atracțiile turistice, dar și de momentele frumoase petrecute împreună. Cei doi „porumbei” au ales drept destinație Barcelona, iar pozele pe care le-au publicat pe rețelele de socializare sunt grăitoare și arată cât de mult se distrează aceștia. Îndrăgostiții nu au ratat nici momentul de a-și împărtăși dragostea ce și-o poartă și cu prietenii lor virtuali, o poză în care se sărută într-o locație romantică făcând deliciul urmăritorilor lor de pe Instagram.

Actorii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, doi dintre protagoniștii serialului Fructul Oprit, au plecat într-o vacanță binemeritată, de care se bucură din plin. După ce au vizitat și Cuba, explorând părțile exotice ale țării din Caraibe, ultima destinație aleasă de cei doi a fost Barcelona, loc unde s-au delectat cu mâncăruri special alese, dar și cu vizitarea punctelor de interes turistic.

image
Sărutul dintre Vlad și Cristina a „topit” inimile admiratorilor lor

Cei doi actori parcă au dorit să recreeze scena balconului din Romeo și Julieta, numai că de data aceasta, balconul în cauză nu era in Italia, ci în Spania. Cristina și Vlad au avut parte de un moment extrem de romantic, pe când se aflau în vacanță, iar admiratorii lor „s-au topit” la vederea pozei - căci iubăreții au imortalizat frumosul sărut din balcon, bineînțeles.

De-a lungul a câtorva săptămâni, Vlad și Cristina și-au ținut fanii la curent și au fost extrem de activi pe rețelele de socializare, publicând mai multe poze din frumoasele locații pe care le-au vizitat. Totuși, poza în care au fost surprinși în ipostaza romantică din balcon a fost cea care a făcut deliciul prietenilor lor virtuali. Balconul aparținea unei căsuțe construite în arhitectura tipică orașului spaniol, iar cei doi păreau desprinși din piesa lui Shakespeare.

image
Cei doi actori au vizitat și Cuba
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub arsinel fii png
Zalomir2 jpg
Rusi mobilizati FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg