Văduva lui Cornel Patrichi a renăscut de când e bunică

4 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Cornelia Patrichi și fiul ei, Alexandru

So╚Ťia regretatului Cornel Patrichi a devenit bunic─â cu doar trei zile ├«nainte de Cr─âciun. De atunci, fosta balerin─â e mereu cu z├ómbetul pe buze ╚Öi pare s─â fi ren─âscut.

V─âduva lui Cornel Patrichi este acum o bunic─â fericit─â. Fiul ei, Alexandru, a f─âcut-o bunic─â pentru prima dat─â, ├«n prag de s─ârb─âtori. De atunci, so╚Ťia regelui dansului este alt om.

La un an ╚Öi jum─âtate de la moartea lui Patrichi, fosta balerin─â ╚Öi-a reg─âsit z├ómbetul. Cornelia Patrichi a ├«mp─ârt─â╚Öit pe pagina personal─â de Facebook bucuria de a fi bunica micu╚Ťei Teo Matilda.

Aflată în Italia la fiul și la nora ei, Cornelia Patrichi a ieșit zilele trecutela plimbare cu căruciorul, semn că și-a luat rolul de bunică în serios.

simeon stalpnicul png
Cornelia Patrichi și-a luat rolul de bunică în seriosfoto: arhivă personală

Alexandru Patrichi s-a c─âs─âtorit la mijlocul lunii octombrie cu iubita lui din Italia. Evenimentul a avut loc ├«n inima Toscanei, ├«n comuna Colle di Val DÔÇÖElsa, ├«n prezen╚Ťa primarului, dar ╚Öi al─âturi de rude ╚Öi de prieteni apropia╚Ťi. Ceremonia a fost una simpl─â, dar ├«nc─ârcat─â de emo╚Ťii.

Cornel Patrichi a murit ├«n aprilie 2016, dup─â mai mul╚Ťi ani de lupt─â cu o boal─â necru╚Ť─âtoare, cancer la pl─âm├óni. Apreciatul coregraf a pierdut lupta cu boala la numai c├óteva zile dup─â ce a ├«mplinit 72 de ani.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
cub liviu varciu animat gif
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2
Foto mare Tom Cruise profimedia 0692428693 jpeg
cub adrian alexandrov png
iubit rihanna