Văduva lui Cornel Patrichi a renăscut de când e bunică

simeon stalpnicul png
Cornelia Patrichi și fiul ei, Alexandru

So╚Ťia regretatului Cornel Patrichi a devenit bunic─â cu doar trei zile ├«nainte de Cr─âciun. De atunci, fosta balerin─â e mereu cu z├ómbetul pe buze ╚Öi pare s─â fi ren─âscut.

V─âduva lui Cornel Patrichi este acum o bunic─â fericit─â. Fiul ei, Alexandru, a f─âcut-o bunic─â pentru prima dat─â, ├«n prag de s─ârb─âtori. De atunci, so╚Ťia regelui dansului este alt om.

La un an ╚Öi jum─âtate de la moartea lui Patrichi, fosta balerin─â ╚Öi-a reg─âsit z├ómbetul. Cornelia Patrichi a ├«mp─ârt─â╚Öit pe pagina personal─â de Facebook bucuria de a fi bunica micu╚Ťei Teo Matilda.

Aflată în Italia la fiul și la nora ei, Cornelia Patrichi a ieșit zilele trecutela plimbare cu căruciorul, semn că și-a luat rolul de bunică în serios.

simeon stalpnicul png
Cornelia Patrichi și-a luat rolul de bunică în seriosfoto: arhivă personală

Alexandru Patrichi s-a c─âs─âtorit la mijlocul lunii octombrie cu iubita lui din Italia. Evenimentul a avut loc ├«n inima Toscanei, ├«n comuna Colle di Val DÔÇÖElsa, ├«n prezen╚Ťa primarului, dar ╚Öi al─âturi de rude ╚Öi de prieteni apropia╚Ťi. Ceremonia a fost una simpl─â, dar ├«nc─ârcat─â de emo╚Ťii.

Cornel Patrichi a murit ├«n aprilie 2016, dup─â mai mul╚Ťi ani de lupt─â cu o boal─â necru╚Ť─âtoare, cancer la pl─âm├óni. Apreciatul coregraf a pierdut lupta cu boala la numai c├óteva zile dup─â ce a ├«mplinit 72 de ani.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan