Văduva lui Cornel Patrichi o pune la zid pe Carmen Dan: „Nu decizi tu...”

14 august 2017
simeon stalpnicul png
Cornelia Patrichi a rămas văduvă în aprilie 2016Foto: arhivă Click!

Soția regretatului Cornel Patrichi, Cornelia, a publicat un mesaj dur pentru Carmen Dan, ministru de Interne, care susține pensiile speciale. Văduva celebrului coregraf se simte deranjată de afirmațiile ui Carmen Dan, cu privire la pensiile celor care au lucrat în Ministerul de Interne sau la cel al Apărării, despre care a afirmat că sunt speciali.

„Carmen Dan a spus că acești oameni sunt într-adevăr speciali și merită aceste privilegii! Speciali pentru cine? Speciali pentru ce? Și eu sunt specială, și tu ești special, prietene, și noi suntem speciali, și voi, oameni buni, sunteți speciali! Nu decizi tu, Carmen Dan, cine e special!”, a scris Cornelia Patrichi pe o rețea de socializare.

„Știți cum mă simt? Fraieră, batjocorită, hărțuită, neputincioasă. Pentru sănătatea mea o să îmi bag capul în nisip, să nu mai vad, să nu mai aud”, a mai adăugat văduva coregrafului, iar zilele trecute a dezvăluit și ce pensie mică primește de la stat:

„Când mă gândesc că mie mi-au oprit indemnizația de liber profesionist (de 363 lei) pentru că am depășit venitul lunar de 1250 de lei cu câțiva „gologani”. Cred că statul are grijă de mine să nu fac excese și să fiu sănătoasă."

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
image
maria dragomiroiu
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg