Văduva lui Lazarov spune tot despre noul iubit EXCLUSIV


    Foto: Click!/arhivă personală
Foto: Click!/arhivă personală

Emoţie, dragoste şi speranţă. Asta se citeşte în glasul Augustei Dumitraşcu atunci când îţi vorbeşte despre bărbatul care a făcut-o să iubească din nou. După cinci ani de văduvie, soţia regretatului Valeriu Lazarov îşi face din nou planuri de căsătorie.

Se iubesc discret, de 7 luni încoace, însă Click! le-a aflat povestea de dragoste şi v-am dezvăluit-o, în exclusivitate. Augusta Lazarov, fostă Dumitraşcu (38 de ani) şi Andreas Petrescu (38 de ani) au atâtea lucruri în comun, încât par suflete-pereche. „Să iubesc şi să fiu iubită este extraordinar, e cel mai frumos sentiment pe care mi-l oferă viaţa. L-am cunoscut pe Andreas pe 7 ianuarie anul acesta, când am fost să văd spectacolul «Mă mut la mama», în care el joacă şi al cărui text îi aparţine. De atunci, povestea noastră a decurs frumos şi suntem fericiţi că destinele noastre s-au unit”, a declarat Augusta pentru Click!

„Lângă el mă simt fericită”

Femeia care a reuşit să cucerească un bărbat ca Valeriu Lazarov, cel mai titrat producător tv din România, a găsit calităţi deosebite şi la actualul ei partener. „Andreas e un bărbat hotărât, sigur pe el şi cu respect pentru valoarea conceptului de familie. Optimismul şi sinceritatea lui sunt calităţi care îi conturează caracterul atât de frumos. Are un talent nativ extraordinar pentru scris şi pentru scenă. Tot ceea ce a realizat el profesional până în acest moment este meritul său exclusiv şi admir faptul că şi-a ales o profesie pe cât de grea, pe atât de frumoasă. Lângă el mă simt fericită”, ne-a mai spus şefa Divertismentului de la Antena 1. Şi uite cum o relaţie de 7 luni, înfiripată dintr-o întâmplare, la teatru, se poate transforma curând într-un mariaj fericit. Augusta Lazarov nu exclude să ajungă la altar cu alesul ei. „Avem planuri comune şi ne dorim o familie liniştită şi fericită. Nu avantajarea reciprocă pe plan profesional ne-a unit, ci iubirea şi dorinţa de a ne face fericiţi unul pe celălalt în fiecare clipă”, mărturiseşte Augusta, care din nou reuşeşte să îmbine cu succes amorul şi cariera. „În televiziune, realizările sunt ale întregii echipe cu care lucrez. Mă bucură foarte mult revenirea în toamnă, în grila Antenei 1 a show-urilor «Te cunosc de undeva», «X Factor», «Next Star», precum şi lansarea altor noi proiecte de anvergură”, a mai declarat vedeta pentru Click!

Click! spune

Ea, om de televiziune, el, actor, scriitor şi fost prezentator la TVR 1. Augusta şi Andreas au multe în comun, însă în timpul liber nu discută despre profesiile lor, ci despre hobby-uri. „Ne plac călătoriile în locuri relaxante, filmul, teatrul, lectura, scrisul, televiziunea”, ne-a mai spus Augusta. 

Andreas Petrescu şi  Augusta Dumitraşcu  sunt împreună de 7 luni
Andreas Petrescu şi Augusta Dumitraşcu sunt împreună de 7 luni

Săptămâna trecută, Click! v-a dezvăluit că  Augusta Lazarov se iubeşte cu actorul şi  scriitorul Andreas Petrescu. Relaţia vine la  cinci ani de moartea lui Valeriu Lazarov,  care s-a stins în 2009, la 74 de ani
Săptămâna trecută, Click! v-a dezvăluit că Augusta Lazarov se iubeşte cu actorul şi scriitorul Andreas Petrescu. Relaţia vine la cinci ani de moartea lui Valeriu Lazarov, care s-a stins în 2009, la 74 de ani
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
foto sex jpeg
cub catalin botezatu dubai png
cub amal george cooney png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png