Valentina Pelinel a recunoscut că Borcea este tatăl copilului ei

Ultima actualizare:

    Valentina a născut în urmă cu două luni foto: arhiva personală
Valentina a născut în urmă cu două luni foto: arhiva personală

Valentina Pelinel (35 de ani) i-a făcut o vizită, din nou, lui Cristi Borcea (46 de ani), sâmbătă (13 august), la Penitenciarul Poarta Albă. Aceasta nu a fost singură, ci însoţită de Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela, dar şi de bebeluşul pe care îl are cu fostul boss dinamovist, Milan Cristian.

Extrem de fericită şi relaxată, Pelinel a petrecut vreme îndelungată în interiorul penitenciarului, iar la ieşire a făcut şi câteva declaraţii spumoase. Potrivit celor de la România Tv, blondina a recunoscut, într-un final, că tatăl fiului ei este Cristi Borcea.

"Nu s-a stabilit nimic cu botezul. Cristi va decide cine vor fi nașii, normal. Până nu va fi el lângă noi, până nu va fi liber, nu va fi botezul. S-a bucurat foarte tare când a văzut copilul, așa cum e și normal", a spus Valentina Pelinel, în momentul în care a ieșit de la vizita pe care i-a făcut-o fostului acționar dinamovist, loc în care a fost primită de Cristi Borcea cu un buchet de trandafiri.


    foto: captură România Tv
foto: captură România Tv

Zina Dumitrescu a confirmat că Borcea e tatăl fiului Valentinei

Conform emisiunii "Focus Magazin", difuzată de luni până joi, de la 23.45, la Prima Tv, Zina Dumitrescu a dezvăluit că micuțul Cristian Milan seamănă atât cu mama lui, cât și cu tatăl. „E un scump, seamănă cu mama lui, dar seamănă și cu Cristi. Băieții în general seamănă cu mamele”, a spus ea.

image
image
image
image
image
image
banner stephan pelger 2 png
banner andreea antonescu png
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
mihaela radulescu jpg
carmen grebenisan jpg
printul william (8) jpg