Valentina Pelinel, adevărul despre cererea în căsătorie din noaptea de Anul Nou

simeon stalpnicul png
Valentina Pelinel a făcut Revelionul fără Cristi Borceafoto: arhiva personală

Valentina Pelinel n-a avut parte de iubitul și tatăl copilului ei în perioada sărbătorilor de iarnă, dar i-a transmis lui Cristi Borcea urările tradiționale în văzul lumii, pe pagina personală de Facebook. Tot acolo a infirmat și zvonurile conform cărora ar fi fost cerută în căsătorie de fostul boss dinamovist, aflat acum în pușcărie.

Valentina Pelinel (36 de ani) a petrecut Crăciunul și Revelionul alături de fiul ei, în vârstă de șase luni, dar departe de Cristi Borcea. Omul de afaceri nu a primit ”liber” de la pușcărie pentru sărbători.

Imediat după Revelion, în spațiul virtual a circulat zvonul că Valentina ar fi fost cerută în căsătorie chiar în noaptea dintre ani, prin telefon. Fostul manechin a negat însă, invocând un inconvenient tehnic. Pelinel a adăugat că sunt toate motivele să așteptăm o nuntă în viitorul apropiat.

”Deși am petrecut o noapte de Revelion foarte frumoasa, nu am fost sunată de către Cristi la miezul nopții cu o cerere în căsătorie, deoarece acest lucru nu este posibil. Ne iubim și așteptăm cu nerăbdare un astfel de moment, dar acum nu este cazul. Vă dorim tuturor sănătate, un an excelent și multă iubire”, a scris Valentina pe contul personal de Facebook.

simeon stalpnicul png
Valentina Pelinel, alături de fiul ei, Milan Cristianfoto: arhiva personală

Valentina Pelinel a devenint mamă în luna iunie a anului trecut. Fostul manechin l-a făcut tată pentru a șaptea oară pe Cristi Borcea când fostul șef de la Dinamo era încă însurat cu Alina Vidican, dar a așteptat divorțul pentru a recunoaște acest lucru. Borcea a fost condamnat în 2014 în așa-numitul dosar la transferurilor.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Bucuresti furtuna ploaie romania FOTO Shutterstock
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Shakira foto facebook Shakira