Valentina Pelinel dă din casă: Cristi Borcea, trei operaţii la picior!

simeon stalpnicul png
Valentina nu-l va vizita pe Borcea de ziua luiFOTO: Arhiva personală

De la ziua ei (8 decembrie) subiectul "Cristi Borcea" nu mai este unul tabu. Valentina Pelinel a vorbit despre cât de greu îi este fără el, dar şi câte îndură fostul acţionar dinamovist după gratii din cauza problemelor de sănătate pe care le are. El a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale şi ia tratamente pentru problemele cardiace pe care le are.

Valentina Pelinel a petrecut Revelionul alături de familia lui Cristi Borcea şi de soara ei la Magic Place din Crângaşi, dar şi împreună cu fiul ei, Milan Cristian (şase luni). Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a vorbit despre problemele de sănătate pe care Cristi Borcea le areşi cât de greu îi este să le depăşească în detenţie. "Cel mai tare îmi doresc să îl avem pe tati alături de noi. El știe că noi îl iubim. Chiar dacă lui nu îi e ușor acolo unde e, întotdeauna ne-a sprijinit. Sunt mândră de el. Îmi doresc sănătate, liniște, înțelegere, după un an zbuciumat ca 2016. A fost totuși cel mai bun an. Era o iubire asumată, recunoscută. M-am controlat foarte bine, am vrut să rămân aceeași care mă știți. E mai bine Cristi, a avut trei intervenții la picior, a făcut un tratament la inimă, de 7-8 ore pe zi, perfuzii, care nu este uşor deloc. Îi zic că-l iubesc, asta îi dă putere. E cel mai important bărbat din viața mea. Dacă nu era el, nu era Milan", a spus Valentina Pelinel.

simeon stalpnicul png
Valentina Pelinel, alături de fiul ei, Milan Cristianfoto: arhiva personală

La finele lunii noiembrie, Cristi Borcea a fost scos din Penitenciarul Jilava, unde execută pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor, şi internat, sub pază, la Secţia de ortopedie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, pentru probleme la un picior.

Cristi Borcea are probleme cardiace serioase

În martie 2012, fostul preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu. Borcea a fost supus unei intervenţiii de by-pass pe o arteră coronară blocată, grefa fiind luată din artera mamară. Intervenţia chirurgicală a avut loc atunci cu o săptămână înainte ca Tribunalul Bucureşti să dea sentinţa în Dosarul Transferurilor.

În iulie 2014, când era încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Borcea a fost internat la Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Constanţa, după ce a acuzat dureri în piept. Medicii i-au făcut atunci o coronarografie, stabilind că nu a fost vorba de un infarct. Cristi Borcea a fost adus recent de la Penitenciarul Poarta Albă din Constanţa la Penitenciarul Bucureşti Jilava, unde execută pedeapsa în regim deschis. Borcea a fost cazat în aceeaşi cameră în care a stat şi la începutul acestui an şi în care se află alţi trei deţinuţi, condamnaţi pentru fapte uşoare. Borcea a cerut să muncească şi a trecut deja pe la Comisia de muncă a închisorii, de unde a primit sarcina să se ocupe de curăţenie, în interior.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
SS Waratah FL601368 jpg
gara
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg