Valentina Pelinel, despre sarcină: "S-a întâmplat când mi-am dorit mai mult"


    Valentina Pelinel a anunţat luni că e gravidăFOTO: Arhiva personală
Valentina Pelinel a anunţat luni că e gravidăFOTO: Arhiva personală

Valentina Pelinel este fără doar şi poate viitoarea mămică a cărei sarcină este intens mediatizată. Ea este totodată şi protagonista unui scandal imens după ce a făcut anunţul că este însărcinată. Fostul model și-a dorit mult un copil, iar acum că poartă în pântece un băiețel, a povestit ce sentimente o încearcă.

Viitoarea mămică a povestit pentru ideisanatoase.ro cum se simte, ce mănâncă și cât de des face sport de când a rămas însărcinată.Cum s-a schimbat viața ta de când ai aflat că ești însărcinată? Ți-ai schimbat tabieturile, dieta?

Valentina Pelinel: Am devenit mai responsabilă din toate punctele de vedere, pentru că am realizat imediat că nu mai e vorba doar de mine, ci răspund pentru o altă viață.

Ai un anumit număr de kilograme pe care ai voie să îl iei in primele luni de sarcină? Ce ți-a recomadat medicul?

Din punct de vedere alimentar, am introdus mai multe proteine animale, pe cât posibil organice, și mi-am luat gândul de la orice fel de regim sau detox, normal. Nu m-a condiționat nimeni până acum vizavi de kilogramele acumulate. De fapt, nici nu am abordat acest subiect, dar mă cântaresc des și mă informez din cărți și de pe internet. A fi gravidă nu e o boală și nu înseamnă că trebuie să mănânc non stop, să mă îngraș prea mult și să nu mă îngrijesc.

Ai alimente interzise?

Alimentele interzise mie sunt alimentele interzise oricărei gravide și le evit, bineînțeles.

La ce poftești cel mai mult?

Nu poftesc la anumite alimente, dar mănânc mai mult și, în plus, alimente pe care înainte nu simțeam nevoia sa le comsum, de exemplu, banane și dulciuri.

Ți-ai propus vreodată vârsta la care să faci un copil? Ai fi dorit să se întâmple mai devreme sau, dimpotrivă, mai târziu?

Nu mi-am dorit până acum ceva vreme să rămân însărcinată, dar iată că mi-a sunat și mie ceasul biologic și, slavă Domnului, s-a întâmplat când mi-am dorit mai mult. Acum, că sunt însărcinată și mă simt excelent, simt o viață în mine, trăire unică, îmi pare rău că nu s-a întâmplat mai devreme. Dar toate la timpul lor. Important e să fie sănătos!

Vezi interviul complet aici

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg