Valentina Pelinel, nici un pas fără angajaţii lui Borcea

simeon stalpnicul png
Şoferul lui Borcea este principalul ajutor al Valentineifotografii: Mihai Ionescu

Este al doilea an când Valentina Pelinel îl aduce la mare pe fiul ei şi al lui Cristi Borcea. Vedeta şi odorul său nu au fost singuri în Mamaia, ci cu o armată de ajutoare pe urme. Şoferul a cărat plasele de cumpărături şi a stat „drepţi” la ordinele şefei.

Dacă înainte îşi făcea sejururile în străinătate, iată că de când a devenit mămică Valentina Pelinel (35 de ani) preferă să stea în ţară. La o lună după ce a împlinit un an, Milan, fiul ei şi al lui Cristi Borcea (47 de ani), a făcut prima lui excursie de anul acesta pe litoralul Mării Negre. Nu este o experienţă cu totul nouă pentru Milan, pentru că cel de-al şaptelea moştenitor al lui Borcea a făcut cunoştinţă cu marea la numai două luni după ce a venit pe lume. Exeprienţa este însă cu totul diferită acum, când are şi el un cuvânt de spus.

Cele două odoruri al lui Borcea au fost în permanenţă supravegheate de angajaţii afaceristului, iar la cumpărături, Valentina a fost însoţită de şoferul care a i-a cărat plasele pline de cumpărături. 

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe aceştia în zile diferite, în timp ce veneau de la supermarket, sau în timp ce şoferul aştepta o nouă comadă în plină stradă, de la şefa lui. Valentina arată impecabil, aşa că e şi păcat să care ”paporniţele” cu trupul ei de podium! Are o siluetă trasă prin inel, motiv pentru  care poartă doar ţinute mulate pe trup sau cu vedere la picioarele-i lungi. După ce şi-a bifat responsabilităţile de pe listă, iubita lui Borcea s-a întors pe plajă la feciorul ei. Bineînţeles, nu au fost singuri, ci cu bone şi alte ajutoare.  

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
Soldat ucrainean pe un tanc rusesc abandonat in Harkov FOTO Profimedia
image
image
image
image
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG