Valentina Pelinel nu arată copilul până la botez ca să nu-i fie deocheat

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel își scoate  în fiecare zi copilul  la plimbare, prin parc
Valentina Pelinel își scoate în fiecare zi copilul la plimbare, prin parc

Valentina Pelinel (35 de ani) radiază de când a devenit mămică şi vorbeşte mai mult despre fiul ei, Milan Cristian, pe care l-a adus pe lume pe 8 iunie. Fostul fotomodel mărturiseşte că se desprinde cu greu de bebeluşul ei, care a început să facă tot felul de grimase, care îi scot în evidenţă gropiţele din obraji.

Viaţa Valentinei Pelinel s-a schimbat total în urmă cu mai bine de o lună, când l-a adus pe lume pe Milan Cristian. Deşi fostul fotomodel nu a pomenit niciodată cine este tatăl micuţului, o ţară întreagă îşi îndreaptă privirile spre dinamovistul Cristi Borcea. Dincolo de aceste speculaţii, cărora fostul fotomodel nu le acordă importanţă, proaspăta mămică se bucură din plin de fiecare clipă petrecută alături de fiul ei şi greu iese din casă fără el. Joi seară, ea şi-a călcat pe inimă, lăsând copilul acasă cu bona, pentru a onora invitaţia la un eveniment. 

Cum era de aşteptat, Valentina a fost asaltată cu întrebări despre bebeluşul ei, iar mămica radia de fericire când povestea despre Milan al ei. A scos telefonul şi chiar a arătat imagini surprinse cu micuţul ei. „Uite, la nas seamănă cu mine”, a exclamat ea, în timp ce arăta imaginile.  „Îl fotografiez tot timpul. Am fost nevoită să mai şterg din pozele din telefon pentru a face loc altora. E foarte expresiv: se încruntă, râde, face feţe-feţe. E tare amuzant!”, a declarat Valentina pentru Click! Din spusele ei, micuţul Milan este foarte cuminte, a început să i se deschidă culoarea părului şi râde foarte mult, moment în care, în obrăjori, se zăresc mici gropiţe.

„Când auzeam că meseria de mamă nu e uşoară, habar nu aveam despre ce e vorba. Este frumos, dar nu e chiar atât de uşor. Bine, unii se pot întreba «Da’ ce poate fi atât de greu?». Păi numai consumul psihic te macină, eşti tot timpul îngrijorată pentru că vrei să fie totul perfect pentru cea mai iubită fiinţă – copilul tău.

Tot timpul eşti îngrijorat”, ne-a mai mărturisit Valentina. Deşi îi face foarte mare plăcere să vorbească despre fiul ei, Valentina Pelinel refuză să îl arate oricui. Motivul este unul lesne de înţeles de orice alt părinte: „E foarte mic şi nu vreau să îl expun, nu l-am botezat. Şi eu zic că e foarte bine să îl ţin aşa, ferit. Nu o să îmi ascund copilul, dar îl mai feresc puţin. Încă nu e momentul”.

Elena Gheorghe vrea să rămână gravidă în Turcia

Solista Elena Gheorghe și Cornel au un băiețel, pe Nicolas (5 ani), dar tare și-ar mai dori un moștenitor. Cum însă ”barza” se lasă așteptată, cei doi soți au fost sfătuiți de medici să plece departe de agitatul București, într-o nouă lună de miere, de unde poate că se vor întorce în trei. Au primit cadou o vacanţă în Antalya chiar din partea unui vechi prieten, Mr. Peter. Elena şi Cornel îşi doresc foarte mult o fetiţă: „Ne mai dorim un copil. Să fie sănătos, pentru că ştii cum e şi cu dorinţele, important este să-ţi dea Dumnezeu ceea ce simte EL că ai avea nevoie”, a declarat Elena pentru Click! Nu doar cei doi vor încă un copil, ci şi fiul lor: ”Spune că vrea o surioara sau un frăţior, dar să fie mare, de vârsta lui. În altă zi spune că vrea să fie singur. Este cam indecis, dar speră totuşi că va avea un tovarăş de joacă cât de curând”, ne-a mai spus solista. Şi, dacă tot au fost în Antalya, Elena Gheorghe a îmbinat utilul cu plăcutul s-a relaxat şi le-a cântat turiştilor.

Alina își ia vacanță ca să facă un bebe

Are o fetiță superbă, Karina, din căsnicia cu George Papagheorghe, însă  Alina Laufer își dorește să devină din nou mamă. Căsătorită de trei ani cu Ilan Laufer, frumoasa blondină și afaceristul de origine israeliană au ajuns să facă potecă la clinicile de fertilizare pentru a putea deveni părinți. Ilan are probleme de infertilitate și merge constant la analize. Săptămâna trecută, afaceristul a făcut din nou teste, însă medicul specializat în astfel de probleme i-a recomandat să mai multă odihnă și mai puțin stres. Așadar, Alina și Ilan Laufer s-au conformat și au programat o vacanță romantică. “Medicul i-a recomandat odihnă. O să ne luam special o vacanță”, a spus Alina, care speră să revină acasă cu un bebe în pântece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net