Valentina Pelinel, sexy la plajă la două luni după naştere

image
Valentina Pelinel are o siluetă de invidiat, la nici două luni de când l-a adus pe lume pe Milan CristianFoto: Mihai Ionescu

Weekend agitat pentru Valentina Pelinel! După ce sâmbătă şi-a luat fiul şi l-a dus la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a-şi cunoaşte tatăl, pe Cristi Borcea, fotomodelul a simţit nevoia să ia o mică pauză de la “meseria” de mămică şi a fugit la mare. Dar nu singură, ci cu Milan şi cu bona, aşa că Pelinel s-a împărţit între şezlong şi cărucior.

Mămica Valentina Pelinel (35 de ani) continuă să ne surprindă. Şi cu silueta, şi cu declaraţiile, şi cu acţiunile sale. Sâmbătă l-a luat pe Milan, fiul ei în vârstă de două luni, şi l-a dus la marea întâlnire cu tatăl lui, Cristi Borcea (46 de ani), închis la Penitenciarul Poarta Albă din Constanţa. “A fost emoţionant momentul”, ne-au spus surse din anturajul fotomodelului.

Imediat după această vizită-surpriză, vedeta s-a refugiat la mare, pentru că, nu-i aşa, o mămică fericită înseamnă un bebeluş fericit. Valentina a avut chef de plimbări, de relaxare, de o baie de soare, aşa că a apelat, mai mult ca niciodată, la bona ei de încredere. Dacă duminică Valentina a preferat mai mult plimbările, ieri a încercat marea cu degetul la propriu. S-a dus pe plajă, acoperită cu un pareo multicolor şi, probabil, cei care au recunoscut-o au început să spună în gând tot felul de incantaţii: “Dă, Doamne, să-i cadă şalul”, “Dă, Doamne, să bată vântul şi să-i zboare veşmântul acela inutil” etc. Probabil aşa au zis în gând şi fotoreporterii noştri, căci dorinţa le-a fost îndeplinită.

Valentina s-a dezbrăcat, pentru prima oară după muuuult timp, iar turiştii au putut admira o femeie sexy, de 1,80 metri înălţime, cu sâni mari, picioare lungi şi coapse ţepene. Nici n-ai zice că iubita lui Borcea a născut în urmă cu două luni şi o săptămână, mai exact pe 8 iunie. Semnele naşterii nu se mai văd decât uşor, în zona abdomenului. Nu mai puţin de cinci ore a stat iubita lui Borcea pe şezlog, nu a defilat pe plajă pentru a nu atrage atenţia, iar în tot acest timp micuţul Milan era plimbat de bona credincioasă.

image
În weekend, Valentina a fost, în premieră, cu copilul la Penitenciarul Poarta Albă, unde este închis Borcea. Astfel, ea a recunoscut oficial că dinamovistul este tatăl lui Milan Cristian. De altfel, toate femeile cu care Borcea are copii au venit, pe rân

Click! a reuşit să surprindă şi primele poze cu bebeluşul, care se pare că a moştenit tenul deschis al Valentinei şi trăsăturile tatălui Cristian. Recent, Click! v-a prezentat transformarea Valentinei, care a dat jos 17 kg după naştere. Acum are 66 kg şi îşi mai doreşte să scape de 3-4. Secretul? Sala de sport. Click! a aflat că, la începutul lui august, Valentina a reluat antrenamentele cu profesoara de aerobic Luminiţa Nicolescu. Evident, cu acordul medicului ginecolog.

Borcea, vizitat de toți copiii la pușcărie

image

În weekend, Valentina  a fost, în premieră, cu copilul la Penitenciarul Poarta Albă, unde este închis Borcea. Astfel, ea a recunoscut oficial că dinamovistul este tatăl lui Milan Cristian. De altfel, toate femeile cu care Borcea are copii au venit, pe rând, în ultimii doi ani, în vizită la pușcărie cu cei mici. Cu prima soţie, Mihaela, Borcea are trei copii, Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). Cu actuala soţie, Alina, care i-a fost amantă timp de opt ani, Borcea are doi copii - un băiat, Alexandru, în vârstă de 3 ani, şi o fetiţă, Gloria, născută în vara trecută. În afară de ele, a mai venit în vizită la penitenciar și fosta sa amantă, Simona Voiculescu, cu care are o fetiță, pe Carolyn (9 ani).

cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
Petrescu2 jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg