Valentina Pelinel şi-a vopsit părul în timpul sarcinii


    Pelinel a fost vopsită şi coafată în cadrul unui show de coafură
Pelinel a fost vopsită şi coafată în cadrul unui show de coafură

Însărcinată în şapte luni, Valentina Pelinel ţine în continuare la cochetărie şi nu renunţă la apariţiile pe podiumuri, în calitate de model. Ultima dată s-a întâmplat în cadrul unui show de coafură, unde a acceptat să-şi vopsească părul, deşi medicii susţin că procedura poate fi riscantă pentru bebeluş.

Viitoarea mamică s-a lăsat pe mâna unuia dintre cei mai apreciați hairstyliști din lume, Agnes Westerman (Goldwell Global Master), pentru o schimbare de look ce se înscrie în tendințele anului 2016 și a renunțat la blond-ul cu care ne-a obișnuit pentru o nuanță de bej-arămiu, de care este foarte încântată.

“Trăiesc o perioadă plină de schimbări. Burtica crește pe zi ce trece, iar acum Agnes Westerman m-a convins să-mi schimb și look-ul. Am renunțat la blondul clasic pentru o nuanță mai naturală, de bej-aramiu. Doar rădăcinile mi-au fost vopsite, iar pe lungimea părului s-a folosit nuanțator. Sunt produse sigure, de bună calitate, acceptate în orice perioadă a vieţii", ne dă asigurări Pelinel.

În cadrul show-ului prilejuit de lansarea colecției D!SRUPT by Goldwell, Valentina a fost coafată ca și cum s-ar fi pregătit pentru a lua parte la premiile Oscar. “Coafurile lejere fac și ele parte din trendurile propuse și iau locul coafurilor elaborate. Agnes mi-a arajat părul simplu, adăugând doar volum în partea de sus și m-a asigurat că pot fi în centrul atenției la orice petrecere cu acest look”, menționează Valentina.

Uite cât a crescut burtica Valentinei!
Uite cât a crescut burtica Valentinei!
cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
cub Kirstie Alley
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg