Valentina Pelinel stă fără Borcea cel puţin doi ani

image
În august 2018, când a fost eliberat din pușcărie, Borcea a fost așteptat de Valentina

Cristi Borcea va sta după gratii 3 ani şi 2 luni. Aceasta este pedeapsa rămasă după ce judecătorii i-au contopit anii de penitenţă din două dosare. În cazul în care va fi eliberat condiţionat, calvarul din puşcărie se va termina pentru el în 2021, adică peste doi ani.

E greu pentru Cristi Borcea (49 de ani)! Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis ieri să-i contopească pedepsele din cele două condamnări primite în Dosarul Transferurilor şi în cel al Retrocedărilor. Vorbim despre o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni, din care i-au scăzut  4 ani şi 4 luni executaţi deja în cazul transferurilor din fotbal. Afaceristul a fost eliberat condiţionat în iulie 2018, cu 2 ani mai devreme. Dar iată că luna trecută el a revenit la statutul de deţinut. De data aceasta, potrivit calculelor judecătorilor ar trebui să mai ispăşească încă 3 ani şi 2 luni.

Hotărârea  Curţii de Apel nu e definitivă

”Pentru a putea fi eliberat condiţionat, Cristi Borcea  trebuie să execute efectiv o perioadă de două treimi din pedeapsă, adică doi ani. Dar pentru ca judecătorii să-i accepte cererea va trebui să demonstreze că s-a reabilitat social, să presteze munci şi să achite prejudiciul creat. Dacă nu va fi eliberat condiţionat după 2 ani executaţi, o nouă cerere ar putea să o depună după încă un un an, ceea ce ar însemna că ar ieşi din închisoare la termen”, ne-a explicat avocatul Adrian Cuculis.

În plus, instanţa a mai stabilit că Borcea nu va putea fi asociat, acţionar sau reprezentant al unui club de fotbal, timp de 2 ani după ce va ieşi din puşcărie. Hotărârea  Curţii de Apel nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. Fostul finanţator al clubului Dinamo a fost încarcerat pe 8 februarie, după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de plaje şi faleze. Între timp, la 1 martie, Valentina Pelinel (38 de ani) a născut două gemene şi l-a făcut pe Borcea tăticul cu 9 copii.

Citește și:

EXCLUSIV Unde am surprins-o pe Valentina Pelinel după nașterea gemenelor. Soția lui Borcea a slăbit uimitor

Din nou la pușcărie după doar șapte luni cu familia! Cristi Borcea, nedezlipit de Valentina și Milan

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota