Valeria Lungu, încercări disperate de a-şi convinge mama să nu plece în Republica Moldova: «Suntem foarte aproape de graniţă»

Rusia a început războiul în Ucraina, iar persoanele publice cunoscute care stau în apropierea granițelor vizate de aceste atacuri își fac deja griji pentru viața lor. Printrele ele, şi Victoria Lungu, cunoscută și apreciată artistă din Moldova, dar și prezentatoare TV și organizatoare de spectacole și evenimente la Chișinău.

Valeria şi Victoria Lungu foto: Instagram
Valeria şi Victoria Lungu foto: Instagram

Victoria Lungu s-a mutat de un an la București.  Artista pleacă destul de des la Chișinău, acolo unde are dese invitații de a participa la emisiunile TV. Având în vedere situația actuală și faptul că Transnistria este la doar câțiva zeci de kilometri de Chișinău, fiica ei, influecera Valeria Lungu, și-a rugat insistent mama să nu mai plece în acest weekend acolo, până când nu se liniștesc apele cu războiul. 

Victoria a declarat că are nişte evenimente la care trebuie să participe în acest weekend în Republica Moldova, dar că este foarte aproapte de graniţa cu Ucraina. Ea a subliniat că va urmări evoluţia situaţiei şi va anula toate planurile, dacă e nevoie. 

“Duminica aceasta trebuie să plec la Chișinău iar fiica mea, Valeria este foarte îngrijorată, chiar și acum mă sună. Mi-a zis: “Mama. Tu nu te uiți la televizor? Te rog, stai la București!”. Dacă e cazul o să-mi contramandez invitațiile de acolo, ar trebui să plec vreo trei zile la Chișinău. Noi acolo suntem foarte aproape de granița cu Ucraina și de Transnistria, la vreo 70 de kilometri. O să umăresc știrile cu atenție și dacă este nasol, nu mai plec acum!”, a mărturisit, pentru Click!, Victoria Lungu.

Zborurile dinspre şi spre Republica Moldova, suspendate

Situaţia în Republica Moldova este una tensionată, ca urmare a atacurilor de joi, 24 ferbaruarie, din Ucraina. Preşedintele Maia Sandu a anunţat că a închis spaţiul aerian al ţării. Ca urmare a acestei decizii, Tarom a suspendat toate zborurile dinspre şi spre Chişinău. 

 „Dragi pasageri, vă informăm faptul că Republica Moldova şi-a închis spaţiul aerian începând de astăzi, 24 februarie 2022, ora 12:02, având în vedere situaţia de conflict din regiune. În acest sens, TAROM suspendă operarea zborurilor spre/dinspre Chişinău, începând de astăzi (zborurile RO201, RO202, RO207, RO208, RO209 şi RO210)”, a transmis compania aeriană pe Facebook.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net