Vali Bărbulescu a aruncat bomba înainte de eliminarea de la Ferma: "Am fost cu Lili Sandu timp de un an"

image
Lili Sandu își dorește un copil și se gândește la căsătorie

Emoţii mari pentru Lili Sandu, care joi seara a stat cu sufletul la gură urmărind la tv duelul dintre Vali Bărbulescu şi Silviu Ţolu, fostul şi actualul ei iubit. S-a dus o luptă crâncenă de forţă, echilibru şi îndemânare din care partenerul mai mic cu 13 ani decât actriţa a ieşit învingător. Dj-ul şi omul de tleviziune, care s-a apropiat mult de Silviu Ţolu, la Fermă a făcut o dezvăluire surpriză despre fosta lui iubită Lili Sandu, actuala parteneră a lui Ţolu, cel pe care l-a ales la duel.

Iubiţii lui Lili Sandu au intrat la duel joi seara la Fermă. Vali Bărbulescu l-a ales pe Silviu Ţolu, pentru lupta din arenă, fiind o opţiune pe care el a făcut-o şi pentru a demonstra cine este mai puternic în faţa unei femei la care a ţinut mult.

Prieteni în competiţie, cei doi au vorbit mult despre pasiunile lor comune, dar se pare că nu doar moda şi fotografia se numără printre hobby-urile preferate, ci şi gustul pentru femeile frumoase.

image
Vali Bărbulescu şi Delia Tudose nu par cel mai fericit cuplu

Într-o discuţie cu Otinela Sandu, colega lui din Fermă, Vali Bărbulescu a lăsat să-i scape o informaţie din trecutul lui amoros. "Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea", a povestit Vali Bărbulescu. Întrebat de Otinela dacă actruiţa este dincolo de o femeie frumoasă şi o tipă de la care a avut ce să înveţe în timpul relaţiei, Bărbulescu s-a abţinut să mai facă alte comentarii. În trecut, omul de televiziune nu era însă la fel de discret.

Ce spunea Vali Bărbulescu despre Lili Sandu

În urmă cu nouă ani, Vali Bărbulescu dădea detalii picante despre relaţia pe care a trăit-o cu Lili Sandu, actuala iubită a lui Silviu Ţolu. "Lili Sandu este foarte pasională", mărturisea el. De atunci însă nu s-a mai auzit nimic despre trecutul lui amoros, fiind implicat într-o relaţie cu fotomodelul Delia Tudose, pe care a şi cerut-o de nevastă şi cu care încă formează un cuplu.  

image
Vali Bărbulescu şi Delia Tudose nu par cel mai fericit cuplu foto: Mihai Ionescu

Vali Bărbulescu a avut o viaţă amoroasă destul de palpitantă. Multe frumuseţi autohtone i-au trecut prin pat, ba chiar a bifat şi o căsătorie. În 2004, el se însura cu Irene Pârvu , dar căsnicia lor venită după o relaţie de prietenie de 5 ani se destrăma la doar un an distanţă de la oficializare. 

Fosta soţie a lui Bărbulescu a fost prezentatoarea rubricii Horoscop la B1 Tv.

Citeşte şi:

Ce invitaţie sexy i-a trimis Lili Sandu iubitului ei, Silviu Ţolu, aflat la Ferma 2019

Lili Sandu i-a uluit pe colegii din "Ferma Vedetelor" cu gestul său

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
harry charles jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Vladimir Putin la petrecerea din Piața Roșie din Moscova dupa anexarea regiunilor din Ukraina FOTO EPA EFE (3) jpg
garsoniera debara jpg
image
image
image
image
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu